Příspěvky uživatele - 168.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 30.5.2017
Koneckonců v okamžiku většího sucha přichází jako první právě zákaz zalévání zahrádek, na kterých většinou majitel i něco pěstuje.
Dešťovka – „Modrá úsporám“, 30.5.2017
Taky jsem se těšil, že zažádám o dotaci na nádrž na dešťovku a začnu šetřit pitnou vodu. Bohužel žiji v kraji, kde prý sucho není. Co na tom, že sucho právě u mně je. Kupovat ale velkoobjemovou nádrž za tržní cenu ze svého se prozatím jaksi... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 29.5.2017
IH: vývojový cyklus je mi naprosto jasný. Já se spíš zaobírám tím, že za 30 let od doby, kdy jsem si pořídil první zahradu, mimo jiné i s hrušněmi, jsem proti plodomorce nemusel zasahovat. Prostě jsem jí na stromech nikdy neměl. Až nyní. A v příštím... celý příspěvek >
Plodomorka hrušková (Contarinia pyrivora), 29.5.2017
Mě jen překvapuje, s jakou rychlostí se plodomorka šíří krajinou. Ještě před třemi lety jsem jen registroval, že existuje, ale na stromech jsem jí nikdy neměl, vloni jsem na prvním stanovišti přišel o celou úrodu a letos jí náhle zjišťuji na dalších... celý příspěvek >
Co mě to vyrostlo, 11.4.2017
Navenek je to dost podobné sazenicím čínského nebo pekingského zelí.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 3.3.2017
Můžete se taky inspirovat mnou. Nevím, jestli použít měď jednou nebo dvakrát, když jsem ještě postřikovač po zimě ani nevybalil.Ale zítřejší teplota až +18°C ve stínu s pupeny asi pořádně zamává, takže potom času na postřik už asi moc nezůstane.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2017
Podle předpovědi má o víkendu u Vás dost silně foukat, takže se vám asi nepodaří celý strom umýt. Přimlouval bych se o posunutí postřiku na vhodnější termín.
Tak podle mého je otázka od počátku špatně formulovaná a nelze na ní dát uspokojivou odpověď. Především neexistují stejné podmínky pro napadání broskvoní kadeřavostí. Liší se s výškou terénu, srážkami, vlhkostí, ale např. i odolností té které odrůdy... celý příspěvek >
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 2.3.2017
co pěstitel, to jiný názor ale hlavně jiné zkušenosti. A také zcela rozdílné podmínky k pěstování i jiné podmínky pro výskyt chorob a jejich intenzity.
to si děláte legraci! ?
Skla skleníku, 2.3.2017
No já musím pane Petře přiznat, že když byly v r. 2015 mnohokrát venkovní teploty ve stínu přes 35°C, že teploty ve skleníku byly pro rostliny uvnitř opravdu příliš vysoké a stínění bylo nutností.
Skla skleníku, 2.3.2017
No samozřejmě, že u sklenářů ne. Většinou sériově vyráběné skleníky mají normalizované rozměry skel a sklo Helios není čiré a je na vnější straně hrbolaté. Tedy je určeno především pro skleníky. Kdo hledá sklo Helios, nechť se ptá u velkých prodejců... celý příspěvek >
Doporučte odrůdu a dejte rady k pěstování, 2.3.2017
Paní Danielo, v poloze, kde bydlíte, bych se nebál u broskvoní mrazového poškození. Broskvoně jsou odolnější, než meruňky a například nejběžnější odrůda Redhaven se zvonkovitým typem květu odolá v době květu -4°C. Musíte ale prakticky u všech... celý příspěvek >
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 2.3.2017
Ano, naprosto s Vámi souhlasím. Samozřejmě už je ale vhodné koupit i trochu lepší postřikovač. Mně stačí ke spokojenosti zádový menbránový pákový solo 425 comfort. Na konci plně nataženého nástavce je při postřiku stále ještě takový tlak, že tryska... celý příspěvek >
Skla skleníku, 2.3.2017
ZD Dolní Újezd nabízí skleníky, ale i sklo Helios. Mají i e-shop.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika