Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká je pila Hecht 956, 30.4.2017
dolmar a stihl sa vyrábajú v číne tiež. STIHL China – Quality “Made by STIHL”
Nekvalitní výpěstek meruňka, 29.4.2017
môže byť 
Kvitnú jablone, 26.4.2017
p. IH, co chcete porovnavat?!  mne ani čerešňa ešte nekvitne, ale tento rok je hrozný. ja tu dám foto, keď konečne jabloň zakvitne 
Přesazení moruše - lze?, 24.4.2017
mám hrozne prchkú povahu, 2x presádzať stromček kvôli manželke, by som považoval za relevantný dôvod na rozvod 
Mráz, 21.4.2017 Obsahuje fotku
u mňa to vyzeralo včera takto, asi 20 cm snehu, cesnak vôbec nebolo ani vidieť, čerešňa a jablone ešte nekvitnú vôbec. o polnoci teplota tesne nad zemou -2,5 st. a taká istá bola aj ráno. 
Ovocné stromy do vysokých poloh - 700m nad mořem, 20.4.2017
252.217: prečo čerešna na colt-e? kvôli odolnosti voči mrazu alebo preto, že je to pri potoku a mahalebka nemá rada mokro? ceresna vtáčia je nevhodná? 
Výsadba třešní a mráz, 20.4.2017
môžete prezradiť aké mrazuodolné odrody máte? kvôli mojej inšpirácii 
Mráz, 19.4.2017
u mňa je asi 15 cm snehu, akurát stromčeky sú bez ponožiek, tak zo solidarity som nasadzoval dnes snehove retaze na auto bez rukavíc. 
Mráz, 18.4.2017
89.68: tá ponožka, ktorej sa tu každý drží ako topaci sa slamly bol len nápad a prvá blbosť, ktorá ma napadla, resp. ta bola otázka ako ináč to chrániť a či vôbec je to potrebné. teda bol by som rád, keby namiesto hodnotenia toho "riešenia" tu padli... celý příspěvek >
Mráz, 18.4.2017
PP: no a toto z vás vypadlo snáď na štvrtý príspevok, kde pred tým ostatné boli buď urážlivé alebo posmešné. stačilo napísať uváha, že drevo zamrzne a vyschne kvoli rezu je síce správna, ale to nastane až pri nižších teplotách a tieto (-10 st.)... celý příspěvek >
Mráz, 18.4.2017
ale čo s mojími stromčekmi s povýsadbovým rezom? :) mám to chrániť "bunnyho ponožkovou metódou", o ktorej sa dočítate raz v časopise záhradkar alebo niečo iné vymyslieť. pri akej teplote hrozí, že mi tie konce omrznu a vyschnú? u nás dost snezi aj... celý příspěvek >
Mráz, 17.4.2017
PP: ale ved to je uplne v poriadku. ja som sa pytal, ze je vobec nutne nieco robit a ked ano, tak som napisal prvu blbost aka ma napadla. je az taky nepredstavitelny problem pre skuseneho zahradkara napisat "vase riesenie je hlupost, ale urobte to... celý příspěvek >
Mráz, 17.4.2017
p. Lída, dakujem :) tak u mna ani ceresna este nekvitla vobec, jablone uz vobec nie, ale na tom mi az tak nezalezi. zemiaky este nemam zasadene vobec, cesnak je von asi 15 cm, tak snad nic. len tie stromceky mi teraz robia vrasky na cele. u nás má... celý příspěvek >
Mráz, 17.4.2017
Mám asi 10 novovysadených stromčekov v koši, ktoré sa zháňali celkom ťažko, nechcel by som už podstúpiť niečo podobné zase a úprimne tie ponožky a na to sáčok mi prišli ako fajn riešenie, aby zastrihnutá časť nenamrzla a ja som nemusel skracovať... celý příspěvek >
Mráz, 17.4.2017
87.86: ten Mars mate v akej nadmorskej vyske? 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika