Příspěvky uživatele - 157.29

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování ozimé zeleniny, 31.10.2023
A máte nějak otestováno, zda vaše záhony mají vápníku nedostatek? Nebo příliš kyselé pH? Já bych se při takovém zbrklém pokusu bál, že si odrovnám záhony a zelenina pak bude mít problém. A vápník se z půdy odbourává hóóódně dlouho.
Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 23.10.2016
V pozdním jaru se po nich jen zapráší! No tak určitě...   To už přece bude všechno jedlé ovoce snězené!
Kde sehnat Admirál na silnější podnoži, 22.10.2016
Jo, to je to, co jsem hledal! Ale jak je to možný - udělal jsem u nich objednávku mnoha stromků, ale Admirál byl jen na M26... a teď už ani objednat nejde, ale zase mají A2. Hm, no nic, díky za info, stejně tam plánuji jet, takže vyřešeno.
Líska z oříšku, 22.10.2016
Ano, hřížení mě napadlo jako jediná možnost... tak jo, i to by ch mohl zkusit. Vím o lísce, ze které bych rád vzal očko. Kdy lze lísku očkovat - v létě, nebo je možno i jindy?
Líska z oříšku, 22.10.2016
Ano, už jsem poznal. Přesadil jsem ten malý semenáček ze záhonu, přesto se mi nepodařilo kůlový kořen dostat úplně celý. Ale tváří se spokojeně. V tom roubování a očkování moc smyslu nevidím - tím bych mohl vytvořit lískový stromek. Ale mně jde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika