Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hecht 7100, 7.1.2017
kde sa vlastne vari vyrába, keď na webe je info o tom, že v čr sa len finalizuje (kompletizuje), ale o pôvode stroja tam nie je žiadne info? 
Hecht 7100, 7.1.2017
veď aj cena vari je o "dva levely víš" :) vy tu stále porovnávate dva cenovo neporovnateľné výrobky.  nezabudnite porovnať akciovú cenu vari s cenníkovou cenou hechtu :) 
Nastaruje a chcipne, 5.1.2017
prosím vás, kde konkrétne nadáva na servis, resp. kde písal že rozvŕtal stroj? ja som čítal, že vyčistil karburátor.  keď sa predsa len rozhodnete reagovať, tak vás poprosím o čísla na zajtrajšiu športku a keno, teda keď už máte také... celý příspěvek >
Křovinořez Stihl FS80 AV, 5.1.2017
podnikanie je sústavná činnosť vykonávaná podnikateľom vo vlastnom mene a na vlastnú zodpovednosť za účelom dosiahnutia zisku. teda servis nie je charita a robí to preto, aby dosiahol zisk a nie pomáhal ľuďom, ktorým sa niečo pokazí.  ale... celý příspěvek >
Nastaruje a chcipne, 4.1.2017
ach jaj, keby len na fóre, ale niekedy aj servis robí hokusy pokusy, mení veci aké ich napadnú, chyba neodstránená a zákazník platí. keby boli skúseností ľudí so servismi pozitivne, tak by nehľadali pomoc castokrat na internete.
Hecht 7100, 3.1.2017
neviete, aká je cena vari v rozvojových krajinách, teda keď tam má také podiely, lebo mne príde tá cena vysoká u nás, myslím že viac ľudí má rovnaký názor. v tejto súvislosti ma zaujíma za koľko sa tie stroje predávajú tam, keď priemerné príjmy ľudí... celý příspěvek >
Hecht 7100, 3.1.2017
ukazovateľ "50% produkcie na export" má nízku vypovednú hodnotu a prihliadnúc na relatívne malý český trh a povahu výrobku je podľa mňa tento ukazovateľ nízky a mal by byť vyšší. z pohľadu kvality, resp. konkurencieschopnosti produktu je dôležitejší... celý příspěvek >
Konvert, 2.1.2017
tak zase som o niečo múdrejši. poliak s cigánmi sú múdrejši ako ja, nevadí. už som na rovnakej úrovni a na jeseň sa zastavím, tie jablká vyzerajú lepšie ako moje. zatiaľ :D
Konvert, 2.1.2017
ale áno, detičky sú úplne super a všetko ich zaujíma a baví. ja som denne chodil s kravami na lúku a tak. potom príde puberta a iné záujmy a neviem si predstaviť, že by dalo "decko" prednosť strihaniu stromčekov pred futbalom napr alebo inými... celý příspěvek >
Konvert, 2.1.2017
urcite by ich to nebavilo, je to neskutocne nudne pre mladych ludi :) na to musi clovek trochu zostarnut alebo byt odmalicka k tomu vedeny a motivovany. napr. ze sa da z toho urobit chutny alkohol a nie len lekvar :D
Konvert, 2.1.2017
už keď píšete o ovocných stromoch pri ceste, tak dá sa také ovocie konzumovať priamo, alebo to používajú na kvas a pálenie, lebo doteraz som bol v tom, že keď to je vystavené stále výfukovým plynom, že to nemôže byť dobre, ale vždy na jeseň to vidím... celý příspěvek >
Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 28.12.2016
tá cena je úplne v pohode, má svoju logiku. ja to ovocie ani nepoznám, myslím že je veľa ľudí, ktorí sú na tom podobne, majú peniaze a chcú sa odlíšiť a toto je cena za "exkluzivitu" (hlúposť). vedel by som uviesť veľa príkladov, kde je cena podobne... celý příspěvek >
Odber materiálu na stepenie, 18.12.2016
pre 68.13: kde sú zakopané? :) všade, kde som pozeral, tak vruble skladovali v chladničke, čo mi príde nepohodlné dosť. chcem sa pokúsiť naštiepiť jabloň, vrúble pôjdem odobrať koncom mesiaca, len neviem kde ich uschovať do jari. ďakujem. 
Plnicka klobas, 15.12.2016
ja tiež nedokážem pochopiť, keď je používanie Vari, Agzat, TZ, TV plne vyhovujúce, prečo poľnohospodári používajú inú techniku výkonovo rádovo v stovkách koní. tým som dal myslím jasnú odpoveď a ďalej o tom nemá zmysel diskutovať, nech každý používa... celý příspěvek >
Plnicka klobas, 15.12.2016
a mám za sebou 10 kg klobás (tento rok som robil menej). používám nadstavec robený snáď pred 30 rokmi, teraz sa dá kúpiť za 2e, teda mozaika bude úplne zlá. zrejme moju klobásu do galérie nezoberú. trvalo mi to 1 hod kým som to naplnil, previazal.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika