|
Příspěvky uživatele - 67.176
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spolahlivo rodiace jablone, 19.1.2017 p. Hlavatý a nestačí, že vy ste si už natĺkol? :) keď nebudem počúvať skúsenejších, tak budem mať tú katastrofu na záhrade, ktorú mám teraz a ja veľmi pozorne všetko čítam a som vďačný práve za tie negatíva, lebo keby chcem čítať pozitíva, tak môžem... celý příspěvek > |  | Spolahlivo rodiace jablone, 19.1.2017 zase ste ma nepotešili s tým šampiónom, ten som plánoval :( |  |
|  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 18.1.2017 napr. finessa |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 17.1.2017 myslím, že ten ústav pri každej odrode uvádza len odolnosť voči plesni, chrastavitosti a mechanickému poškodeniu. |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 17.1.2017 pozerám, že mám veľa spoločného s odrodou zemiakov Timea. tiež obrovský potenciál, zatiaľ nenaplnený :D akurát nechápem potom tým meraniam u nás, kde sa výnosy pohybujú na úrovni 50-70 t/ha a vo svete je to aj menej ako polovica. na druhej strane... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 17.1.2017 tie namerané údaje sú v pohode, len je tlačová chyba v jednotkách, má to byť t/ha. |  | Jakou odrůdu brambor doporučujete, 16.1.2017 vesa-velhartice |  | Hecht 7100, 15.1.2017 11.110: prosím vás, nevkladajte mi do úst slová, ktoré som nepovedal (nenapísal), lebo to nemám rád a boli ste to vy sám, ktorý tu písal, aby som sa kľudne pýtal na čokoľvek čo ma zaujíma a verte mi, že otázky kladiem veľmi citlivo. pre vysvetlenie... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 15.1.2017 11.110: keď sa niekomu vaše informácie "nepáčia" resp. má pochybnosti, tak je logické, že sa vás na to opýta odkiaľ nimi disponujete, či ten produkt predávate alebo ste zodpovedný za predaj, propagáciu, distribúciu alebo ste konštruktér alebo... celý příspěvek > |  | Kvalitní krmivo, 13.1.2017 pre psa je najlepšia varená/surová strava. tým myslím mäso a prílohu, ktorá sa varí pre psa, teda nie je solená ani korenená. je to približne rovnako finančne náročné, resp. lacnejšie ako granule, ale pre majiteľa nepohodlné. tu končím, lebo sám... celý příspěvek > |  |
|  | Hecht 7100, 13.1.2017 pre 124.109: keď na vás nechcem reagovať, tak to je z dôvodu, že vás nechcem strapňovať. urobili to preto, lebo tie bazáre nevlastnia nemci ale napr. turci alebo iní prisťahovalci, ktorí tie veci robili, lebo to bolo od nich vyžadované od dovozcov... celý příspěvek > |  | Shalimar, 13.1.2017 pán Hlavatý, dakujem za odpoved :) tak nad tým uvažovať nemôžem. presťahujem sa na juh :D |  | Shalimar, 13.1.2017 p. Hlavatý, Admirál do 800 mnm asi nemá veľmi zmysel skúšať, že? vy to stále chválite, mne stále tečú sliny na to, ale asi len utriem "bajúz" :D |  | Hecht 7100, 11.1.2017 pre 161.166: máte pravdu, belarus 09h má nesený rotovátor a skutočne sa to nedá porovnávať s vari, ani s hechtom. toto je úplne iná liga, práca musí byť pohodlnejšia a výsledok je podstatne lepší. čo som pozeral videá vari a hecht, tak mi to prišlo... celý příspěvek > |  | Hecht 7100, 11.1.2017 pre 124.109: pane, v ktorej oblasti chcete, aby som vám vysvetlil rozdiel? prelepovanie dátumov spotreby, stáčanie km u áut dovezených zo zahraničia, alebo veľkoobchod, maloobchod, uhrádzanie záväzkov, klamlivá reklama, vymožiteľnosť práva? len si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|