Příspěvky uživatele - 67.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré odrůdy, 24.1.2017
pán Vysloužil, máte strýmku vo svojej záhrade na muštovanie? :) 
Staré odrůdy, 24.1.2017
pán Fidla, nemá zmysel viesť polemiku o strýmke, lebo je to snáď jediná odroda, na ktorú som doteraz narazil, ktorá má v popise, že sa hodí na okrajové oblasti lesov na spásanie zverou. každá odroda si podľa všetkého nájde svojho konzumenta. trochu... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 23.1.2017
pán Fidla, skúsim vám položiť otázku. akú odrodu hrušiek a jabloní, ktoré majú normálnu stolovú veľkosť (zvlášť u hrušiek), ktoré sú vhodné do vyšších polôh (800 mnm), podľa možnosti bez nutnosti postrekov, ale toto nie je nutné. ďakujem.
Staré odrůdy, 23.1.2017
obávam sa, že obsah vitamínov a iných zdraviu prospešných látok u starých odrôd sa nebude diametrálne líšiť od nových odrôd, v opačnom prípade by sa hneď urobili nejaké testy a použilo by sa to na bombastickú propagáciu týchto odrôd. skôr obsah... celý příspěvek >
Krmení, 23.1.2017
tchýne chce ten šrot pre seba, kúpiť jej pemanentku do fitness centra a príručku zdravého stravovania. kŕmne zmesy pre nosnice obsahujú pšenicu, kukuricu... a teda nevidím dôvod, prečo by kukuričný šrot nemohli, sám to dávam sliepkam, ale tiež je... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 23.1.2017
pán Hasman, ale áno strýmka je veľmi populárna, čítam teraz popis odrody a píše sa tam, že je veľmi vhodná na okrajové časti lesa, kde si ju zver vie vyhrabať spod snehu a konzumovať :) dokonca som prišiel na to, kde je pes zakopaný aj s tým... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 22.1.2017
pán Hasman: som si istý, že fórum čítajú inteligentní ľudia a odhaľovať niečo by znamenalo uraziť ich, čo by som nerád robil. tuším vy sám ste prvý napísal, že sa to na reklamné účely zneužíva len v malej miere (niečo v tom zmysle), v čom som vám... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 22.1.2017
p. Hlavatý, lenže sú rôzne výstavy ovocia, rôzne kluby ovocinárske, kde sa záhradkári stretávajú a keby tie staré odrody boli lepšie ako tie nové, tak verím, že ľudia by sa o ne začali zaujímať a pestovať to, pýtali by si štepy a pod. verte, že ja... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 22.1.2017
pán Hasman, ja to úplne chápem, že je veľmi ťažko byť objektívny, lebo každý má iné preferencie (chuťové a pestovateľské) a tiež iné podmienky pestovania, teda čo pre jedného zlato, to pre iného blato, ale aj tak pri troche snahy sa dá aspoň... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 22.1.2017
p. Hlavatý, lenže Williamsova, Lucasova, Konferencia, Boscova nie sú staré odrody, lebo sa bežne predávajú a ja ich poznám. staré sú tie, ktore nie sú bežne dostupné, názvy ľuďom nič nehovoria, dokonca ani mne nie. berte to s nadhľadom, žartujem. :)... celý příspěvek >
Staré odrůdy, 22.1.2017
skôr by ste mali pomáhať takým obyčajným záhradkárom objektívnymi radami bez reklamy a propagácie. tie staré odrody keď sú skutočne dobré, majú stolovú veľkosť, netrpia chorobami a majú dobrú skladovateľnosť, tak si poradia samé :) 
Kvalitní krmivo, 20.1.2017
ako som písal, najdôležitejšie je keď granule sadnú psíkovi, keď mu viditeľne prospoevajú, je v dobrej kondícii, má optimálnu hmotnosť, srsť a super hovienka :) na optimanova je pre mňa zavadzajúce zloženie, ktoré obsahuje obrovský podiel mäsa... celý příspěvek >
TreeGuard, 19.1.2017
tak môj obľúbený totálny herbicíd je ocot, soľ, lyžička prostriedku na riad :) 
TreeGuard, 19.1.2017
Konečne sa tu objavili aj rôzne návrhy dobré nielen negatíva od tých samých starých zahradkarov negativistou všetko nové je špatné. ja som tu asi najmladší (aj najkrajší), teda nezapadám do kategórie "starých negativistov", ale toto za tú cenu by... celý příspěvek >
Spolahlivo rodiace jablone, 19.1.2017
pán Vysloužil, má to logiku čo píšete, ale keby napr. sa mám podľa toho riadiť ja, tak mám plnú záhradu sliviek, ktoré ťažko odchádzajú od kôstky a dozrievajú niekedy v októbri. nehovorím o tom, že typický záhradkár (tu nechodia typickí) väčšinou... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika