Příspěvky uživatele - 128.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení narcisek, 4.4.2018
Posím radu... potřebovala jsem nutně přesdit mini narcisky. 3 roky byly skoro ve stínu a nádherné jak z katalogu. Teď jsou ty dva teplé dny na slunném stanovišti a žloutnou listy:-(Spálilo je asi slunko, jak nebyly zvyklé. Jsou v košíku na... celý příspěvek >
Stříhání stromů, 3.4.2018 Obsahuje fotku
Děkuji moc a co s malými větvemi, které všude vyrůstají a míří dovnitř? Nemají se nějaké zastřihnout? Některé jsem označila-je jich tam hodně. 
Stříhání stromů, 1.4.2018 Obsahuje fotku
Prosím, jak ostříhat tyto dva stromky. Švestka Čačanská lepotica a meruňka Lescora. Vím, že jsou špatně stříhané :-(
Lucky bamboa, 16.10.2017
Má prosím někdo zkušeno s tímto bambusem? Chtěla bych pěstovat ve vodě, ale vždy uhyne. Dávám odstátou vodu, měním ji 1x týdně. Jak a čím dodat živiny?
Topinambur, 7.10.2017
Jak prosím sklízet Topinambur? Mám první rok. Mohu seříznout dlouhé rostliny a postupně vykopávat jako brambory? Příští rok na jaře hlízu zasadím? Nevyschne?
Je to trnka?, 28.9.2017 Obsahuje fotku
Jedná se prosím o trnku? S čím se dá případně splést?
Jasmín pravý?, 15.8.2017 Obsahuje fotku
Prosím, koupila jsem jako jasmín pravý. Vůbec však nevoní a vykvetl teď v srpnu... mám ho v nádobě. Není to něco jiného?
Hokaido?, 24.7.2017
Dýně má průměr 35cm. Už mi prozatimní dvě lámou konstrukci. Vedle je moje rostlina- loňská hokaido vypěstovaná ze semínek-malá, oranžová.
Hokaido?, 24.7.2017 Obsahuje fotku
Prosím, koupila jsem na trhu dýně hokaido. Rostou, ale tyto obří dýně. Je to nějaká zvláštní odrůda, nebo úplně jiná dýně? Případně dá se zavařit a v jakém stádiu se trhá? Děkuji.
Co je to prosím?, 11.7.2017 Obsahuje fotku
Prosím, o co se jedná? Zasadila jsem takový černý lusk, co mi dala sousedka. Dovazla z dovolené, nevěděla název. Toto vyrostlo.
Jahody choroba?, 19.6.2017 Obsahuje fotku
Co to prosím může být? Šíří se to na ostatní jahody. Je jahoda z Aliexpressu z Číny, co mi dal známý. Bílé mapky, rostlina je v tom místě úplně průsvitná. Co na to? Nejlépe přírodní nebo bio.
Meruňka neplodí, 5.6.2017
Děkuji.
Meruňka neplodí, 1.6.2017
Děkuji, ale právě měla docela dost plodů, než opadali-sousedi mají meruňku, tak jestli to nepomohlo. Případně pokud bych vysadila ještě jednu, musí to být taky Leskora?
Co je to prosím?, 31.5.2017 Obsahuje fotku
Keř, má červené bobule. Jde mi hlavě o to, zda není jedovaté.
Meruňka neplodí, 31.5.2017 Obsahuje fotku
Zdravím, máme meruňku Lescoru, na Kolínsku, jeden stromek. První rok měla nádherné dvě meruňky a druhý a třetí rok nasadila plody a ty opadají-začnou nějak sesychat. Podruhé to určitě nebylo mrazem. Prosím o radu čím stříkat, kdy a jak případně... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika