Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017
Zadavatel pod snímkem zmiňuje bábetko-jaký krajší impuls treba? SPCH
Tak za 1-až pominou silnější mrazy, stříhejte. Za 2-jesti Vám dobře rostla+plodila Vámi vzpomínaná zelenina, netřeba hnojit-snad ani za rok... No a za 3-je otázka, zda ty stromečky vůbec přežijí tuto siláckou zimu! SPCH
-saďme stromky pro potomky-přečtěte si celé fórum+další literaturu+při procházkách s mimi koukejte kolem. Ohledně hnojení přihlédněte k současnému stavu půdy, zda jste dával při výsadbě do jam něco hnojiva... SPCH
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017
Férovost producenta může do jisté míry ukázat košt-kdy a kde proběhl-proběhne? SPCH
Co Vaše réva 2017, 12.2.2017
To je dílo, to jsou plody, nejdřív dřina, potom hody! Pěkné. SPCH
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017
...něco jako Kopi Luwak?
Chtěl bych chovat včelstvo, 11.2.2017
Lze uměle a zároveň levněji než včela vyrobit kvalitní med?
Ohraničení zeleninových záhonů, 10.2.2017
To je dobrý, to je príma-navíc není flóře zima!
Cypřiš - zalévání, 10.2.2017
Odpovědí na dotaz-zalívej ho na doraz, prostě co mu hrdlo ráčí, ať si řádně nohy smáčí. Potom bystře na to hleď, zda zelená jeho pleť. Okem, prstem kontroluj, postup ten si pamatuj.
O jakou odrůdu se jedná?, 9.2.2017
...patří k jiné fotce-kua!
O jakou odrůdu se jedná?, 9.2.2017
Ontario?
Střih Nektarinek, 8.2.2017
...kdyby jenom voda čistá! Právě ty očividné praskliny jsou vstupní bránou pro dřevokazné houby. Jenomže jejich neblahé působení-takové, kterých si pěstitel všimne-a to ještě ne každý-se dostaví se zpožděním. Taky míza, která se... celý příspěvek >
Střih Nektarinek, 7.2.2017
Podobně ROZDÍLNĚ přistupujeme ke slepicím v klecích a těm pár kamarádkám na dvorečku. Já zatírám všechny rány, snižuju tím ztráty energie, bráním chorobám... SPCH
Rajčata ve stavebních vědrech, 6.2.2017
Tak mi je např. u zádele, jestli si lidi, se kterými nepřijdu do užšího kontaktu nečistí zuby. Já ano. Taky jsem příznivcem předběžné opatrnosti-takže hlasuju proti pěstování v něčem, co se mi už dopředu protiví! SPCH
Mráz - hodina pravdy, 3.2.2017
K větě Vaší zatím poslední-takovým dávám k úvaze příměr k náročné operaci jejich milých, při které nutně dojde k velké ztrátě krve-obejdou se bez transfúze? SPCH
Další diskuze:  8687888990>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika