|
Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017 Zadavatel pod snímkem zmiňuje bábetko-jaký krajší impuls treba? SPCH |
 |
Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017 Tak za 1-až pominou silnější mrazy, stříhejte. Za 2-jesti Vám dobře rostla+plodila Vámi vzpomínaná zelenina, netřeba hnojit-snad ani za rok... No a za 3-je otázka, zda ty stromečky vůbec přežijí tuto siláckou zimu! SPCH |
 |
|
 |
Jak začit s ovocnym sadem?, 12.2.2017 -saďme stromky pro potomky-přečtěte si celé fórum+další literaturu+při procházkách s mimi koukejte kolem. Ohledně hnojení přihlédněte k současnému stavu půdy, zda jste dával při výsadbě do jam něco hnojiva... SPCH |
 |
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 12.2.2017 Férovost producenta může do jisté míry ukázat košt-kdy a kde proběhl-proběhne? SPCH |
 |
Co Vaše réva 2017, 12.2.2017 To je dílo, to jsou plody, nejdřív dřina, potom hody! Pěkné. SPCH |
 |
Distillery Kleiner, zajímavý marketing nebo si jen dělají srandu?, 11.2.2017 ...něco jako Kopi Luwak? |
 |
Chtěl bych chovat včelstvo, 11.2.2017 Lze uměle a zároveň levněji než včela vyrobit kvalitní med? |
 |
Ohraničení zeleninových záhonů, 10.2.2017 To je dobrý, to je príma-navíc není flóře zima! |
 |
Cypřiš - zalévání, 10.2.2017 Odpovědí na dotaz-zalívej ho na doraz, prostě co mu hrdlo ráčí, ať si řádně nohy smáčí. Potom bystře na to hleď, zda zelená jeho pleť. Okem, prstem kontroluj, postup ten si pamatuj. |
 |
O jakou odrůdu se jedná?, 9.2.2017 ...patří k jiné fotce-kua! |
 |
|
 |
O jakou odrůdu se jedná?, 9.2.2017 Ontario? |
 |
Střih Nektarinek, 8.2.2017 ...kdyby jenom voda čistá! Právě ty očividné praskliny jsou vstupní bránou pro dřevokazné houby. Jenomže jejich neblahé působení-takové, kterých si pěstitel všimne-a to ještě ne každý-se dostaví se zpožděním. Taky míza, která se... celý příspěvek > |
 |
Střih Nektarinek, 7.2.2017 Podobně ROZDÍLNĚ přistupujeme ke slepicím v klecích a těm pár kamarádkám na dvorečku. Já zatírám všechny rány, snižuju tím ztráty energie, bráním chorobám... SPCH |
 |
Rajčata ve stavebních vědrech, 6.2.2017 Tak mi je např. u zádele, jestli si lidi, se kterými nepřijdu do užšího kontaktu nečistí zuby. Já ano. Taky jsem příznivcem předběžné opatrnosti-takže hlasuju proti pěstování v něčem, co se mi už dopředu protiví! SPCH |
 |
Mráz - hodina pravdy, 3.2.2017 K větě Vaší zatím poslední-takovým dávám k úvaze příměr k náročné operaci jejich milých, při které nutně dojde k velké ztrátě krve-obejdou se bez transfúze? SPCH |
 |