|
Roubování Pincotu na trnku, 15.3.2018 Tak jsem v úterý zkusil 2x naroubovat podnož trnky meruňkou Pincotem, má to šanci se uchytit, nebo to bylo ještě brzy?
Pokud ano tak kdy je optimální doba? |
 |
-1 Celsia v noci zde hlásí - přežijí meruňky dnešní noc?, 9.5.2017 Minulé mrazy jsem topil v zahradním krbu / zlé jazyky tvrdí že to je krematorium - jak je velký :o) /a odskákal to jen Pincot.
Bergeron, Leskora,Harogem, Citronka,Kioto - ok
Plody jsou již teď velikosti bobulí hroznů, tak se ptám, zda... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Mráz, 18.4.2017 Tak jsem dnes stromky postříkal boraxem, ve čvrtek to asi zopakuji a budu se modlit, že to pomůže. Jaká je zkušenost? Borax udrží plůdky - květy do -4 C nebo i víc? |
 |
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 2.3.2017 1.Kuprikol
2.Sulka
3.Sylit 65
4.Horizont
5.Borax
6.výluh z česneku
7.něco jiného |
 |
Odchází do věčných lovištˇ?, 19.9.2016 Tak šla včera ven, totálně KO, budiž ji země lehká, své odrodila |
 |
Postřik broskvoní proti kadeřavosti, 22.2.2016 já už stříkal podruhé :p) |
 |
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 9.2.2016 Lísce už se nalívají pupeny a broskvoním začínají taky, tak jsem to dnes preventivě stříkl Championem, vloni jsem stříkal a asi pozdě, protože kadeřavost byla, tak to snad letos trefím, za tyden dva dle počasí dám Horizont a nebo Sylit.
Letos na... celý příspěvek > |
 |
Čím zavlažujete trávník?, 1.6.2009 Přes 100 kubíků týdně |
 |
Zapojení tlakového ponorného čerpadla a ventilu, 1.6.2009 Zpětnou klapku bych dal hned za čerpadlo. O jaký spínač se jedná? |
 |
Setí tůjí, 1.4.2009 Všechny zdravím.
Koupil jsem si semínka tůjí a chci se zeptat, jestli se setím máte nějaké zkušenosti nebo jak rychle tůje roste. Díky |
 |
|
 |
radikální řez Tůjí, 26.3.2009 Tak to je dobrá zpráva, pahýly můžu zkrátit na 20 cm a pak hned zamazat. |
 |
radikální řez Tůjí, 25.3.2009 Konečně povzbudivá reakce!!! Tůje teď asi potřebují hodně optimizmu.
Jinak mě napadlo, jestli bych neměl alepoň něčím zapatlat ty rány. |
 |
Rododendron žloutne, 24.3.2009  Mám podobný problém viz. foto. |
 |
Libavka - Gaultheria procumbens, 24.3.2009 Báječná pochoutka!!! S chutí zubní pasty. |
 |
radikální řez Tůjí, 24.3.2009  Dnes jsem ořezal tůje rozklesnuté sněhem. Nezbylo na nich nic zeleného. Myslíte že obrazí? |
 |