|
Příspěvky uživatele - 234.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Máte někdo zkušenost s odrůdou Ligol?, 15.10.2017 Ligol - prvá degustácia.Moja prvá úroda Ligolu, jeden plod som nechal na stromčeku úplne dozrieť, včera som ho odtrhol (foto) a dnes degustoval. Moje dojmy: dužina je biela, optimálnej konzistencie - nie je mäkká, ale jej tuhosť je pri jedení... celý příspěvek > |  | Hrušeň Bohemica, 30.1.2017 Mikeš13: Prikladám fotky, na ktorých sú podľa mňa dosť typické Bohemiky (foto 1,2). Na 3.fotke je dobre vyfarbená Bohemica, nie každý rok sa takto na strome vyfarbí (fotka je z konca októbra, teda krátko po obratí zo stromu). IH |  |
|  | Karneval, 30.1.2017  Pre 205.204: Áno, Fuji je tak trochu oriešok čo sa týka tvarovania, rado rastie bujne a na dlhých silných výhonkoch nechce tvoriť plodonosný obrast. Ja to riešim dvojstupňovým sektorovým rezom (DSR)- aby som sa zbytočne neopakoval, na 1.fotke je môj... celý příspěvek > |  | Strepet, 8.9.2016 Pán Milan a Jirko ako je odroda Strepet odolná na mráz, moníliový úžeh, moníliu plodov a praskanie plodov? Mali ste tento rok nejaké plody? Má aj nejaké kyselinky alebo je len fádne sladká? Jano |  | Topfive, 8.9.2016 Pán Milan na akom podpníku máte zasadenú odrodu Topfive?Je to bujne rastúca slivka alebo rastie menej bujne? Jano |  | Pomalá moruše, 29.6.2016 Pozrite si môj príspevok na vlákne "Opravný řez Admiralu na M9" z 20.3.2016 o 9,03h. Presne týmto som si s morušou prešiel, je tam aj vyfotená ako teraz vyzerá. Moja skúsenosť je taká, že ak moruša po vysadení nezačne rašiť v hornej časti do augusta,... celý příspěvek > |  | Úroda meruněk 2016, 28.6.2016  Veľkopavlovická. Teplo a slnko výrazne urýchlili dozrievanie. Cez víkend budem oberať, to je asi o 2 týždne skôr oproti iným rokom. Ja som v nížine na juhu, ak Ste viac severne a najmä vyššie, tak rozdiel môže byť aj 4-5 týždňov. IH |  | Švestka Jojo, 24.9.2014 Asi sa ukazuje že je treba vsadiť na júlové a augustové slivky. Katinka, Hanita,Tegera asi dozrejú do potrebnej kvality každý rok pokiaľ ich nezničí monilióza. Neskorá októbrová Presenta je asi dosť veľké riziko aj v stredných... celý příspěvek > |  | Burbank July Elberta - královna jižních zemí, 24.9.2014 Je zaujímavé pán Petr že Halehaven pomaly ale isto mizne z ponúk ovocných školok na Slovensku ale napríklad marhula Maďarská je ponúkaná stále skoro v každej ovocnej školke na Slovensku aj keď je tiež dosť náročná na teplú... celý příspěvek > |  | Royal Glory a spol, 24.9.2014 Lepši ako Cresthaven by mal byť Suncrest ktorý aj skor zreje. |  |
|  |
 |
|
|
|