Příspěvky uživatele - 9.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Záhradný traktor do 60000, 4.9.2016
Největší katastrofa u alka byla, když si začalo dělat motory v číně "by alko",ještě že to nedávají do svých prémiovek (sekačky myšleno),které jsou vcelku povedené.
Benz. sekačka motor Honda či Briggs & Stratton?, 4.9.2016
Musím uznat, že ty hondy jsou tak 10let napřed :).Uvážím-li, před kolika lety jsem měl 160GCV-čko, tak je to bomba, kterou nebylo třeba nahrazovat.Dnes mám hondu 190GCV a 190B&S a oba jsou dobrý, jen honda má spolehlivější starty a zdá se... celý příspěvek >
Benz. sekačka motor Honda či Briggs & Stratton?, 4.9.2016
Prosím Vás, zamluvte si lůžko na duben do nemocnice, až se budete mlátit do hlavy, budete ho potřebovat.Teď je sucho, tráva neroste a píšete, jak jste spokojen s husqvarnou po dvou týdnech.Já ji prodal s 5-ti tisícovou slevou po dvou měsících.Tunel... celý příspěvek >
Křovinořez STIHL FS 460 C-M nejde nastartovat, 4.9.2016
Řidítka jsou dělána pro pootočeni o 90°,právě pro převoz v autě, pokud nemáte malucha apod.,tak se všude vejde, můžete sundat kotouč, pokud tam nemáte vyžínačku.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika