|
Příspěvky uživatele - 157.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdy stříhat maliník, 24.5.2017 Suché-mrtvé kdykoliv. |  | Angrešt a rybíz 2017, 24.5.2017 ...a není to málo, Antone Pavloviči? Záleží velmi na složení-typu půdy+na znalostech, schopnostech, možnostech pěstitele+dalších okoličnatých podmínkách-světlo, vítr, opylovači... Od doby výsadby před třemi léty jste tedy hnojila KAŽDÝ? březen... celý příspěvek > |  |
|  | Angrešt a rybíz 2017, 24.5.2017 ...+hlad a jeho sestra žízeň? |  | Boj s trávou, 24.5.2017 Boj s trávou-název evokuje různé představy se širokýmí možnostmi výkladu... Dokud jsem držel micáky, mělo pro mě každé stéblo cenu golda, když nenasněžilo, nepopršelo, a tím pádem travsko nerostlo, byly starosti. Stejně tak když chcalo po... celý příspěvek > |  | Usychani větví, 21.5.2017 Minulý rok jste se ptal na údajně sousedovic sloupnuté- děravé větve-žeby se ti broučci-jejich potěr pustili i do Vašich stromů? SPCH |  | Plevel s dlouhými kořeny, 21.5.2017 Svlačec, pýr, křen, bršlice, chmel...? Nejlepší a nejčistější herbicid je sádlo aplikované přes jasanovou násadu. SPCH |  | Odruda jahody, 18.5.2017 Pokud je porost zdravý, tak se ho nebojte dále množit! A nezapomínejte dobře přikrmovat, kulturní jahodník rád papá. SPCH |  | Pěstování česneku pod černou netkanou textilií, 18.5.2017 Textilii je lepší-pohodlnější, méně pracné nainstalovat PŘED osázením záhonu, ale když se s tím chcete paplat až teď... Vaše volba. SPCH |  | Sekvoj obrovská, 16.5.2017 Četl jsem, že s každými 100 lety života se odolnost proti mrazu zvyšuje asi o 1 stupeň. |  | Jahody - plíseň, mráz anebo Květopas?, 16.5.2017 Psal jsem zde tom, udělal jsem-bílá netka tak, aby se nedotýkala... a mám OK, SPCH. |  |
|  | A zase ty fleky na listech rajcat, 16.5.2017 Rajče do lednice? Nikdy! A pokud ano, tak jako součást salátu-s cibulí a nálevem či jinak ZPRACOVANÉ. SPCH |  | Slepice si klovají hlavy, 16.5.2017 Čím konkrétně krmíte-zrním? Pšenicí? Krmnou směsí? Ve kterou denní dobu? V jakém množství? Je vše sezobáno?...Zvyšte přísun-příjem bílkovin-např.kvasnice, tvaroh, zbytky masa z kuchyně, pár kapek magi do pitné vody... Popřemýšlejte, zda jsou... celý příspěvek > |  | Kroucená líska - žluté lísty, 14.5.2017 Lístek krycí, pupenový, pod ním skryt byl život nový. Nemusíte se fakt bát, snad v údivu chvíli stát.Uschne, pak se svalí k zemi, zítra o něm nikdo neví. Lískám a spravedlivému liskání zdar! SPCH |  | Co je to za rostlinu?, 14.5.2017 A jak bzučí, přímo přede. |  | A zase ty fleky na listech rajcat, 14.5.2017 Řasy, mechy asi, kyselo a slehlo je tam. |  |
 |
|
|
|