|
Příspěvky uživatele - 65.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za kaktus?, 25.7.2019  Dobrý den, mám tento kaktus nekolik let a nevím, který to je a jak dale o něj pečovat.Přirůstají jen přírustky bez kořenu a nekvete.Děkuji Jitka |  | Pokojovy ibišek, 12.6.2019 Zkusim tedy méně zalevat.v unoru seřezavam.Děkuji |  |
|  | Pokojovy ibišek, 12.6.2019  Dobrý den, prosim,proč ibisku žloutnou a padaji listy, davam plnou misku vody.Děkuji Jitka |  | Choroba listu nebo škůdce na švestce, 16.5.2019  Dobrý den, na listech švestky se objevili tyto puchyre, vevnitř jsou malinke housenky nebo červici.Prosim o co se jedná.Děkuji Jitka |  | Vyžírání květů ringlí, 15.4.2019  Děkuji všem za rady, pan Ivan má pravdu, určitě se jedná o dva různé škůdce, jedním z nich je opravdu pilatka, druhým housenky, které nyní rychlosti blesku vyziraji kvety. Mechanicky jsem obrala, bojim se, že to nestačí. Čím rychle postrikat? |  | Vyžírání květů ringlí, 15.4.2019 Máte pravdu: ryngle neboli renkloda😀 |  | Vyžírání květů ringlí, 15.4.2019  Po přečtení tohoto příspěvku ohledně pidalek jsem nejdřív nevěřícně kroutila hlavou, za což se omlouvám a potom znovu pořádně obešla strom a koukejte co jsem objevila. Kokony plne housenek.! Větve s kokony asi ustrihnu, ale co housenky, které už po... celý příspěvek > |  | Vyžírání květů ringlí, 15.4.2019  Tak už je to tady, strom v plnem květu a pilatka už vyzírá. Opravdu musím počkat do 80% odkvětu? Jinak děkuji za objevení skudce😉 |  | Vyžírání květů ringlí, 13.4.2019 Opět nám letos krásně rozkvetla ringle. Bojím se, aby se neopakovala situace z loňska, kdy u většiny květů něco vykousalo prostředek květů, popř. to napadlo i zbylé maličké zárodky plodů... Na plodech jsem viděla jen černou tečku. Nikdy jsem uvnitř... celý příspěvek > |  | Klivie, 31.10.2018  Dobrý den, chtěla bych vědět, proč mi klivie vykvétá tak hluboko v listech, první květy jsou už potom uschlé, když se vytahne.Děkuji Jitka |  |
|  | Kustovnice, 31.10.2018  Zdravím vás, potřebuji vědet, zda keř na fotce je kustovnice.Nemá žádné dlouhé šlahouny, jak se píše.Děkuji Jitka |  | Melouny 2018, 22.8.2018 Dobrý den, to jsou moje melouny, je jich 6,ale jeden začíná žloutnout, tak nevím, zda nezačíná hnít, zatím je tvrdý. |  | Čím je réva napadená?, 14.8.2018 Prosím, proč mi některé bobule na víně zasychají.Děkuji Jitka |  | Rajčata 2018/2, 17.7.2018 Dobrý den, já bojuju ve skleníku se sviluškou na salátovkách už asi 3 roky a nemužu se ji zbavit, ale chci se zeptat co je špatne na rajčatech, kdyz jsou nekteré matné a nekteré hezky lesklé.Děkuji Jitka |  | Co Vaše réva 2018?, 6.7.2018 Dobrý den, potřebuji vědět, kdy se musí zkrátit výhony s plody.Nyní se mi začíná víno zbarvovat.Děkuji Jitka
|  |
 |
|
|
|