Příspěvky uživatele - 78.91

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Muchovnik, 6.5.2017
Pane Ivane, teto Jano, jakou to máte odrůdu muchovníku? Mimochodem, oba je máte krásné :-) Děkuji.
Chmel japonský, 1.5.2017
Chtěla jsem se zeptat: Jak dlouho po vysetí vylezou sazeničky chmelu japonského? A je lepší ho vyset rovnou na stanoviště, nebo radši předpěstovat doma v teple? Zatím ho zkouším předpěstovat doma, ale pořád nic neleze, tak nevím... nemám s ním žádné... celý příspěvek >
Samosprašné kiwi - jak je to se samcem?, 22.1.2017
Dobrý den, ráda bych vysadila nějaké (více odrůd) samosprašné mini kiwi. Už vícekrát jsem narazila na to, že i v tomto případě je lepší mít i samčí rostlinu, protože bez ní je úroda celkem mizerná. Nemáte s tím zkušenosti? Myslím, že na jednoho... celý příspěvek >
Raná samosprašná třešeň, 10.9.2016
Prosím vás o tip na co nejranější (aby unikla červivosti) a zároveň samosprašnou (chci jen jeden stromek a v okolí o žádných třešních nevím) třešeň. Díky moc.
Josta Jostabes vs. Jostaberry, 30.7.2016
Poraďte prosím, jaký je rozdíl mezi Jostou Jostabes a Jostou Jostaberry. Děkuju :-)
Zahradnictví Spomyšl, 1.4.2016
Máte nějaké zkušenosti se zahradnictvím Spomyšl? Konkrétně mě zajímá jejich eshop zahradnictvi-spomysl.cz. Objednávali jste u nich někdo něco?
Turkestánský brest, 6.9.2015
Nevíte, prosím, v jaké asi tak minimální šířce se to dá rozumně udržovat? Jednu část zahrady máme takovou prostorově omezenější :-) Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika