|
Příspěvky uživatele - 240.228
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Svlačec - pupenec, 11.8.2017 Teda nechci zpochybňovat, ale těžkou jílovitou zem, rycíma vidlema? Máme co dělat, aby jsme se tam dostali se špičatým rýčem(i to se na něm houpu jak Tarzan, abych ho dostala do země) Ano, teď už tři suché zimy po sobě, by to možná stačilo srovnat... celý příspěvek > |  | Svlačec - pupenec, 11.8.2017 Souhlasím, žádná folie ho nezničí, ani nic podobného. A nerotávatorovat? To bych ztěží něco mohla vysadit. Ano, za mého dětství jsme to všechno jen mlátili motykama, to už bych ale teď(a sama) nedala. Zadavateli: vemte to nějakým totálním herbicidem,... celý příspěvek > |  |
|  | Ako lacno a ekologicky znížiť tvrdosť vody v bazéne, 8.8.2017 Kyselina sírová. Pokud vám to přijde málo ekologické... tak ocet |  | Protirakovinové jablko, 6.8.2017 Určitě jsou jablka zdravá, o tom žádná, ale třeba můj táta je zbožňoval, jedl ne jedno, ale tak 5ks denně - umřel v 50 na infarkt.Je to stejné jako s ostatníma superzdravíma potravinama: Musel by jste jich sníst tunu, aby jste to na zdraví výrazně... celý příspěvek > |  | Sklizeň rakytníku, 6.8.2017 I u násstačil jeden den a byl sklizený(ptáci) |  | Parazit na jablkách, 6.8.2017 Přijde mi, že to bylo okousané od housenky nebo slimejše. Sice to ohnědlo(což jablka dělají) ale se to zatáhlo a jablko žije dál. Jíst ho asi nebudete, ale po oloupání by se dalo použít, třeba do buchty. |  | Otravné žáby, 6.8.2017 Pane Mimmo, ty vaše krásné rosničky, jsou snad už to jediné, co mne tady v tomhle počasí těšíSuper fotky, díky za ně |  | Změna klimatu - růst nových rostlin, 5.8.2017 No jasně, to bych zapomněla, díky Lído za připomenutí: Šťavel, ten nás tu zamořil také slušně a taktéž rosička. A další podobná sfiň je milička - z té šílím asi 4 roky Ale tedy nejsem si jistá, že to má něco se změnou klimatu, spíš se to zavleklo s... celý příspěvek > |  | Paraziti v bazénu, 5.8.2017 Strunice(Mermitroidea) parazitují na hmyzu či plžích. Ač je to v bazénu nechutné vám nic nehrozí. Nalejte savo, mrtvoly vylovte a další den se můžete koupat. |  | Změna klimatu - růst nových rostlin, 5.8.2017 Tak já čekám minimálně opuncie, ale ještě asi pár let potrvá, než to sem ptáci zanesou... Nevím, zatím mne nic nenapadá. A vy se divíte bršlici? Vždyť to je normální plevel, který teda minimálně u nás, zaplavil rybíz každý rok. Bolševník naštěstí... celý příspěvek > |  |
|  | Kde se už nedá zahradničit?, 2.8.2017 Na mé těžké půdě plné kamení, se dalo něco slušně vypěstovat cca po 8 letech navážení fůr koňského hnoje a veškerých zbytků ze zahrady. Vloni byla poprvé půda krásně (na naše poměry) zpracovatelná. Tuto radost mi hatí sucha. Letos trochu sem tam... celý příspěvek > |  | Kde se už nedá zahradničit?, 2.8.2017 Ono je to skoro jedno, kde to píšou, poněvadž věřím, že je to pravda. Je to, jako by popisovali situaci u nás, i s tím, jak jde oblačnost A studny? My kopali studnu před skoro 15 lety a byl to první suchý rok v tomto století. Už tehdy, se voda... celý příspěvek > |  | Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017  To jezero jak popisujete mám. Dotují ho drenáže z kurtu(pokud prší, což neprší) a mlýnský náhon, který je bohužel bez vody s malou přestávkou skoro měsíc. Při teplotě dnešních asi 37st, tam je i dost velký odpar. Pokud prší, vodu nepotřebujete, pokud... celý příspěvek > |  | Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017 Já ano, takové jsem zažila vloni a ještě větší předloni. V srpnu už opadalo listí ze stromů, zahrada suchá na troud + zákaz zalévání a v zemi praskliny, že mi tam vlezla ruka až skoro po loket. Podzim suchý, zima prakticky bez sněhu... a letos... celý příspěvek > |  | Modrá skalice ano či ne?, 31.7.2017 Pane Mauere... a to jste do takové vody ještě vlezl? Já se přiznám, že mám k chemii dost antipatie a proto jsem do bazénu jen sem tam nalila Savo. Ale časem už to nepomáhalo, tak jsem hledala. A skalice mi přišla proti těm tunám chemie, co bazenáři... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|