Příspěvky uživatele - 3.110

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moruše s nejlepšími plody - jaký kultivar?, 1.8.2016
moruše nesázejte blízko obydlí. Zralé opadávají a přitahují mouchy, kterých je pak plný byt. Podobně jako peckoviny je sázejte co nejdál od domu.
Kiwi - plne slunce nebo polostin?, 1.8.2016
n aslunci je moc teplo a sucho. Argutě a kolomiktě stačí 5-7 hodin přímého slunce denně.  Mají rády vlhko, nebo nohy ve stínu a hlavu na slunci. Aktinidie zvláště na jihu země potřebují přistínění.Pěstuji je 50 let.
Cukrové meruňky v kauflandu, 28.7.2016
Dnes jsem koupil drahé cukrové merunky, krabička asi 42kč čtvrt kila. jsou ještě zčástizelené a tvrdé, ale jednu jsem zkusil, jsou dost sladké.pecky budu sušit a zasadím je a nechám přes zimu zasazené venku.Jsou drobné, ale právě takové mají děti... celý příspěvek >
Jak přezimovat jahody v truhlíku za oknem?, 27.7.2016
V truhlíku mohou uschnout, ale zase je třeba nezalévat moc.Já to asi dám do studeného skleníku a občas trochu zaleju.  Vše co mám venku v kvěztináčích musím dost zalévat.Když slunce svítí na bok květináče, voda je hned pryč.
Bakopa monnieri, 27.7.2016
Něco takového přece potřebuje každý! Firmy, které prodávají doplnky výživy ji prodávají za horentní ceny. Koupil jsem si v zahradnictví bacopa s růžovými kvítky.Zjistil jsem, že tuto rostlinu silně napadá molice.Nařízkoval jsem si ji, abych jí měl... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika