|
Ovocné stromy ve svahu, 22.2.2017  Tak jsem to tam na podzim zasadil a bojím se tam jít podívat, kolik toho přežilo zimu. J. |
 |
Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 21.2.2017 youtube - Hidden Adjustment Screw On Walbro Carburetors
|
 |
|
 |
Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 21.2.2017 Tady je to - Walbro
|
 |
Karburátor s jedním šroubem - seřízení, 20.2.2017 Dobrý den. Co kdybyste zkusil najít dokumentaci k uvedenému karburátoru, případně i nějaké video? Vždyť neuvádite ani typ stroje, ani typ karburátoru ani výrobce! Taky bych se rád poučil. Děkuji. J. |
 |
Teploměr, 3.2.2017 Dobrý den. Můžete dát odkaz, nebo typ Datalogeru prosím? Děkuji. J |
 |
Natírání kmenu vápnem, 11.1.2017 Cituji: "No a dnes je podle mého přesně ten den, kdy je teplota okolo nuly, ale praží slunce a ohřívá tmavé, vápnem nenatřené kmeny na teplotu nad nulou, aby v noci přišel třeskutý mráz a napáchal na kmenech škody."
Prosím o info, jestli máte... celý příspěvek > |
 |
Ovocné stromy ve svahu, 11.10.2016 Dobrý den. Prosím o radu, jak postupovat při osázení svahu ovocnými stromky. Mám v plánu vysadit řady stromků v mírném jihovýchodním svahu. Jedná se o durandzie-místní?, klasické švestky-místní?, jabloně Rubinola, hrušně Konference,... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez - kvalita struny, 6.9.2016 Dobrý den, už se to řešilo tady. Dejte si na youtube hledat: Snadné odvětvování stromu motorovou pilou. Bratr dělal dlouho v lese jako pilčik a žádnou pilu nezadřel i když odvětvoval podobně. Já mám pil a křovinořezů několik a taky jsem nic z toho... celý příspěvek > |
 |
Brambory v květináči, 16.8.2016 Brambor byl konzumní z obchodu a byl zasazený do substrátu pro výsev s hnojivem. Pak už to nebylo hnojeno. Bylo to na zkoušku a byl jsem překvapený, že všech 57 brambor bylo zdravých, na rozdíl od brambor na poli, kde bylo dost pohnilých, strupatých... celý příspěvek > |
 |
Brambory v květináči, 15.8.2016  Zasadil jsem bramboru do květináče. Více na foto v příloze. Jenda |
 |
|
 |
Identifikace prosím, 10.8.2016 Dobrý den. Všem velmi pěkně děkuji. Mějte se fajn. J. |
 |
Identifikace prosím, 9.8.2016 Všem moc děkuji. Ježatka kuří noha. Mějte se fajn. J
|
 |
Identifikace prosím, 9.8.2016 Díky za komentář, ale nemohl byste prosím napsat co se to ježí? Děkuji. |
 |
Identifikace prosím, 9.8.2016  Dobrý den. Prosím pěkně o radu, co je na foto. Výška je teď asi 50 cm. Děkuji mockrát. J. |
 |
Kruhy v novom travnom koberci, 31.7.2016 O chorobách a škůdcích trávníku si můžet přečíst více zde.
|
 |