Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stihl MS 251 made in China?, 26.9.2017
Tím z mé strany končím, To je dobře. napíšu až vyzkouším pořádně řetěz. Prosím ne, potěšte se sám, tady by to zase vyvolalo flame.
Pálenka z dýně, 25.9.2017
příkopě u silnice, aby to bylo samé olovo... Kde žijete?
Co dál s novou révou?, 25.9.2017
Porazeno jste dostal částečně blbě, protože už prvním, rokem se připravuje kmínek a nechat to úplně volně je špatně. Dál platí rada GB.
Rajčata 2017, 24.9.2017
Inu ono se musí počítat, že v půlce září holt už toho rajčata moc nevyvedou, i na stepi. Taky to budu vbrzku likvidovat, sluníčko už nemá sílu a začnou mrazíky.
Chemie na zahradě, 24.9.2017
váženou institucí ČHMÚ...
Stihl MS 251 made in China?, 23.9.2017
Prodavač mi tvrdil že plasty dělají snad ve Švýcarsku a samotná pila jsem žil v domnění že v Německu? Dovedete si představit kolik by ta pila musela stát při jejich platech?
Solaris, 20.9.2017
Já tedy nevím, ale flaštičku s litrem moštu bych nechal doma. Sklep je na sud 100 litrů, kde se to samo ohřeje.
Odruda Wangenheimova, 20.9.2017
U nás přesně to samé. Zajímavé je, že 10 metrů vedle Bellamira měla bohatou úrodu.
Jak se zbavit včel samotářek?, 16.9.2017
samotářky jsou mírumilovné Ano a nemají žihadla! Mají. Jsou to včely.
Hořknutí okurek, 16.9.2017
skoro 313.15Kelvinů Příště prosím v Jaromírech, nebo jiných přítulnějších jednotkách. Kdo se s tím má přepočítávat
Jak začit s ovocnym sadem?, 14.9.2017
Tady nikdo nevyvěští, co bylo příčinou. Pod ruce vám nevidíme a místní podmínky neznáme. Může to být třeba nedostatek vláhy, ale i cokoliv jiného, včetně špatných sazenic. Zopakujte si to teď napodzim. Prohlídněte si dobře co kupujete. Starkl má... celý příspěvek >
Jak zkvalitnit půdu pod stromy, 11.9.2017
A to jste eště mohutně přispěl ke globálnímu voteplení, jednak přímo tím vohněm, druhak emisí CO2 z oxidace toho uhlí. To sou nezodpovědní vobčani!
Benzinová sekačka neseká dobře, 11.9.2017
U jednonozovych sekacek sece vzdy jen ten prvni brit. Ech, kletě, ale který to je? Označený to nijak nemají, díval jsem se. A když to brousím, tak ošmrdlaný jsou oba konce. Čím to asi? Že bysem mohl brousit jen ten jeden správnej, ušetřil bych...
Mirabelky - Miragrande a Bellamira, 10.9.2017
Jak kde, kolego. Já budu muset počkat asi až na Mláďátka Beltémská.  Bellamira zraje už měsíc, žloutne, trochu i červená, je krásná dokoce sladká, ale bez chuti, bez jakékoliv stopy aroma. Prostě jako slíva z meze u lesa. Akorát ta pecka jde... celý příspěvek >
Co Vaše réva 2017, 10.9.2017 Obsahuje fotku
Somerset Seedless. Zkušenosti po několika letech. Pěstovaná u jižní stěny. Letos zatím nejvyšší a nejlépe vyzrálá úroda. Roste bujně. Mrazuvzdornost neskutečná, nezmrznou ani nejslabší konce výhonů. Chuť zvláštní, čím déle to pěstuju, tím víc mi... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika