Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporučte odrůdu ořešáku, 5.11.2017
Všechny popisy chuti ořešáků jsou jako když Mikyska v čb. televizi popisoval oblečky krasobruslařek v tmavofialovém sametu poseté stříbrnými flitry. Bylo to popsané barvitě, ale stejně jsme viděli prd. Neřešil bych chuť a velikost, ořešák bude... celý příspěvek >
Kvasenie stavy z cukrovej trstiny, 4.11.2017
Ten dotaz je od tazatele z Okinawy, nejde o třtinu v Evropě.
Barva na skleník, 4.11.2017
Já bych to nepodceňoval. Přece jen barva je na skleníku hodně namáhaná a na provedení dost záleží. Ale rozhodnout to musíte sám, podle vašich podmínek.
Rajčata 2017, 4.11.2017
Taky souhlas, mám toho ještě plné kartony a postupně všechno krásně dozrává. Opravdu takovou sezonu snad nepamatuju.
Keříkové zelené fazolky, 2.11.2017
Pěstoval jsem Lunu, vlákna neměla, chuť nedokážu zhodnotit, fazolová. Z pnoucích už jsem tu jednou chválil Neckargold, velmi výnosná a použitelné i starší lusky.
Permakultura, 31.10.2017
MD: Vy jste jednak snad nepochopil princip fóra, druhak jste zcela nesplynul s proudem mých myšlenek, což je jistě pochopitelné. Nevím, jak jsem způsobil, že kvůli mně vznikla diskuse, netěší mě to, neb raději diskuse zakládám sám, trpný rod nemám... celý příspěvek >
Permakultura, 31.10.2017
Kdysi jsme se učili o Trofimu Denisoviči Lysenkovi, objeviteli jarovizace. I vezli mužici z pole úrodu domů, vůz se převrátil a pšenice spadla do potoka. Mužici chtěli pytle vylovit, ale nemaje dost vodky, vyprdli se na to a nechali obilí ve vodě... celý příspěvek >
Doplnění zelňáku, 31.10.2017
Je třeba chápat souvislosti. Odebírá se už vykvašené, tady jde o doplnění právě kvasícího. O tom je otázka.
Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 30.10.2017
To už není hnůj, to je nadpozemský kompost. Jako bych četl Čapkův Zahradníkův rok...
Doplnění zelňáku, 28.10.2017
Nikdy jsem to nedělal, ale mám za to, že by to neměl být problém. Zelí bude tak tak rozkvašené.
České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 25.10.2017
Koupil jsem v naší vísce Admirála. Na stromku visel modrý plastový papírek.  CZ 71848541. Druh: jabloň zimní. Odrůda: Admirál. Zdr.třída: C2. Podnož: M7.  Reg. č. dod. 2509. Identifikace partie: 6516-1707.  To je víc informací než... celý příspěvek >
Jak se zbavit studny, 23.10.2017
Pod domem studnu prostě zasypete. Horší je, že je pod domem pramen, tedy zóna a nebude se vám tam dobře bydlet.
Ozimy, 23.10.2017
Ozimy jsou už dávno zaseté a vzcházejí. Mám z toho vždycky dobrý pocit. Na zahrádce zoráno a pohnojeno, snáším pod střechu vše co jsem přes léto kde roztahal. V zimě já i zahrada odpočíváme a těšíme se na jaro. A už dost.
Malý sad - jak kombinovat jednotlivé druhy?, 22.10.2017
Nikdy jsem to nedělal, ale mám za to, že výhodnější bude dát k sobě stejné druhy. Z důvodů ošetřování, postřiků a sklizně. Pokud jde o opylení, rozházená výsadba nebude mít vliv, včely to zvládnou.
Rajčata 2017, 21.10.2017
Tak se musím Strillu napůl omluvit. Teď sklízené plody jsou výborné, sladké a chutné. To mi hlava nebere, proč ta kytka když má plno slunce a tepla ten cukr nedělá a teď když na to má polovinu času tak ano.
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika