|
Příspěvky uživatele - 9.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Doporučte odrůdu ořešáku, 5.11.2017 Všechny popisy chuti ořešáků jsou jako když Mikyska v čb. televizi popisoval oblečky krasobruslařek v tmavofialovém sametu poseté stříbrnými flitry. Bylo to popsané barvitě, ale stejně jsme viděli prd. Neřešil bych chuť a velikost, ořešák bude... celý příspěvek > |  | Kvasenie stavy z cukrovej trstiny, 4.11.2017 Ten dotaz je od tazatele z Okinawy, nejde o třtinu v Evropě. |  |
|  | Barva na skleník, 4.11.2017 Já bych to nepodceňoval. Přece jen barva je na skleníku hodně namáhaná a na provedení dost záleží. Ale rozhodnout to musíte sám, podle vašich podmínek. |  | Rajčata 2017, 4.11.2017 Taky souhlas, mám toho ještě plné kartony a postupně všechno krásně dozrává. Opravdu takovou sezonu snad nepamatuju. |  | Keříkové zelené fazolky, 2.11.2017 Pěstoval jsem Lunu, vlákna neměla, chuť nedokážu zhodnotit, fazolová. Z pnoucích už jsem tu jednou chválil Neckargold, velmi výnosná a použitelné i starší lusky. |  | Permakultura, 31.10.2017 MD: Vy jste jednak snad nepochopil princip fóra, druhak jste zcela nesplynul s proudem mých myšlenek, což je jistě pochopitelné. Nevím, jak jsem způsobil, že kvůli mně vznikla diskuse, netěší mě to, neb raději diskuse zakládám sám, trpný rod nemám... celý příspěvek > |  | Permakultura, 31.10.2017 Kdysi jsme se učili o Trofimu Denisoviči Lysenkovi, objeviteli jarovizace. I vezli mužici z pole úrodu domů, vůz se převrátil a pšenice spadla do potoka. Mužici chtěli pytle vylovit, ale nemaje dost vodky, vyprdli se na to a nechali obilí ve vodě... celý příspěvek > |  | Doplnění zelňáku, 31.10.2017 Je třeba chápat souvislosti. Odebírá se už vykvašené, tady jde o doplnění právě kvasícího. O tom je otázka. |  | Jakou odrůdu jste vysadili nebo naroubovali?, 30.10.2017 To už není hnůj, to je nadpozemský kompost.
Jako bych četl Čapkův Zahradníkův rok... |  | Doplnění zelňáku, 28.10.2017 Nikdy jsem to nedělal, ale mám za to, že by to neměl být problém. Zelí bude tak tak rozkvašené. |  |
|  | České ovocnářství zní: Titanik se potápí a na palubě se zpívá, 25.10.2017 Koupil jsem v naší vísce Admirála. Na stromku visel modrý plastový papírek. CZ 71848541. Druh: jabloň zimní. Odrůda: Admirál. Zdr.třída: C2. Podnož: M7. Reg. č. dod. 2509. Identifikace partie: 6516-1707. To je víc informací než... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit studny, 23.10.2017 Pod domem studnu prostě zasypete. Horší je, že je pod domem pramen, tedy zóna a nebude se vám tam dobře bydlet. |  | Ozimy, 23.10.2017 Ozimy jsou už dávno zaseté a vzcházejí. Mám z toho vždycky dobrý pocit. Na zahrádce zoráno a pohnojeno, snáším pod střechu vše co jsem přes léto kde roztahal. V zimě já i zahrada odpočíváme a těšíme se na jaro. A už dost. |  | Malý sad - jak kombinovat jednotlivé druhy?, 22.10.2017 Nikdy jsem to nedělal, ale mám za to, že výhodnější bude dát k sobě stejné druhy. Z důvodů ošetřování, postřiků a sklizně. Pokud jde o opylení, rozházená výsadba nebude mít vliv, včely to zvládnou. |  | Rajčata 2017, 21.10.2017 Tak se musím Strillu napůl omluvit. Teď sklízené plody jsou výborné, sladké a chutné. To mi hlava nebere, proč ta kytka když má plno slunce a tepla ten cukr nedělá a teď když na to má polovinu času tak ano. |  |
 |
|
|
|