Příspěvky uživatele - 232.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 6.1.2013
Potvrzuji, že i nám se podařilo uchovat poslední pekingské zelí.Rozesmálo mě, že někdo napsal brambory.To je pšeci noumálníííí úúúďo :-)
Nať z paprik - zarýt nebo spálit?, 6.1.2013
dělám to tak napůl, čili po sklizni a vytahání ostříháme lista a slabé nedřevnaté stonky a ty jdou na kompost a již dřevnatý kmínek s vyklepanou hlínou od kořenového balu naporcuju sekyrkou, nechám pár týdnů proschnout v sušárně(cca 3 palety nad... celý příspěvek >
Achocha - Ačokča, 29.12.2012 Obsahuje fotku
A takhle to vypadá, když se to míchá:)) jirka s olí
Achocha - Ačokča, 29.12.2012 Obsahuje fotku
Směs přidáváme do zapečených těstovim, rizota,bramborového salátu ap.
Achocha - Ačokča, 29.12.2012
Také už ji pěstujeme několik let.Zkusím upřesnit některé zásady a taky lehce oponovat.Takže zásady č1 je, že se rostlina asi na 2 metrech musí zaštípnout.Kdo to neudělá, díva se jen na to, jak rostlina roste a roste a nekvete a neplodí.Po zastípnutí... celý příspěvek >
Mulčování jahod, 29.12.2012
já jsem zkusil vypodložit jahody perlinkou(používá se při zateplování)Normálně to aplikuju řekněme někdy v dubnu, když se oberou ošklivé listy a než se začnou rozrůstat a kvést.Výhodou je, že jsou plody i po dešti čisté a neplesniví.Nevýhodou je... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika