|
Příspěvky uživatele - 232.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 6.1.2013 Potvrzuji, že i nám se podařilo uchovat poslední pekingské zelí.Rozesmálo mě, že někdo napsal brambory.To je pšeci noumálníííí úúúďo :-)
|  | Nať z paprik - zarýt nebo spálit?, 6.1.2013 dělám to tak napůl, čili po sklizni a vytahání ostříháme lista a slabé nedřevnaté stonky a ty jdou na kompost a již dřevnatý kmínek s vyklepanou hlínou od kořenového balu naporcuju sekyrkou, nechám pár týdnů proschnout v sušárně(cca 3 palety nad... celý příspěvek > |  |
|  | Achocha - Ačokča, 29.12.2012  A takhle to vypadá, když se to míchá:)) jirka s olí
|  | Achocha - Ačokča, 29.12.2012  Směs přidáváme do zapečených těstovim, rizota,bramborového salátu ap.
|  | Achocha - Ačokča, 29.12.2012 Také už ji pěstujeme několik let.Zkusím upřesnit některé zásady a taky lehce oponovat.Takže zásady č1 je, že se rostlina asi na 2 metrech musí zaštípnout.Kdo to neudělá, díva se jen na to, jak rostlina roste a roste a nekvete a neplodí.Po zastípnutí... celý příspěvek > |  | Mulčování jahod, 29.12.2012 já jsem zkusil vypodložit jahody perlinkou(používá se při zateplování)Normálně to aplikuju řekněme někdy v dubnu, když se oberou ošklivé listy a než se začnou rozrůstat a kvést.Výhodou je, že jsou plody i po dešti čisté a neplesniví.Nevýhodou je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|