|
Skore cibuloviny do travniku, 24.1.2019 Protože trávu sekám kosou-část usuším pro zakrslíka králíka a morče se kterými se ňuňá ženská část rodiny, tak tyto výše zmiňované drobné krásky +narcisy a tulipány cíleně strkám jen na část plochy. Než na senoseč dojde-konec května, mají cibuloviny... celý příspěvek > |
 |
Poznej ptáka, 14.1.2019 Nebyly by lepší ty samolepky s UV efektem? I když při hladu a v loveckém zápalu nemusí zafungovat nic. SPCH.
|
 |
|
 |
Roubování, 14.1.2019 Jedno očko je z více důvodů risk... Já zas někdy začnu s roubem velmi dlouhým-když roubuju v houštině výhonů, tak si roub, při vázání přidržím zuby a po fixaci ho pokrátím. Vlastně většinu po upevnění na pěkno přistřihnu. SPCH |
 |
Nemocné pařáty, 13.1.2019 Vypadá to na vápenku-pták žije v prostředí, kde se příliš nedbá na čistotu? Snad je i starší, než uvádíte... Rychlá pomoc-celé pařáty namočit na min. 1 minutu do nádobky se stolním olejem-slunečnicovým, řepkovým... a horní části nad prsty zavázat... celý příspěvek > |
 |
Kočka a mléko?, 13.1.2019 Pro zdraví živých tvorů je lepší si střívka občas pročistit, než trpět zácpou. Jako ve všem je to o míře. Je asi dobře krmit tím nej, ale taky občas dávku obměnit, vyzkoušet jiné-třeba jen pro případ, kdyby to obvyklé z různých důvodů náhle nebylo.... celý příspěvek > |
 |
Řez hrušní, 11.1.2019 Souhlasím s PP.Není taky jasné, jak je kmínek vysoký-kolik je ho skryto pod sněhem. Mladé hrušně v posledním desetiletí dělaly s růstem drahoty, po stagnaci střílí nahoru jako rakety. Já bych ty spodní větve zredukoval na 4 a než by horní část... celý příspěvek > |
 |
Smrkové jehličí, 9.1.2019 Pokud projde šroťákem a nebude v krmné dávce ve velkém procentu, tak by mohlo prospět. SPCH |
 |
Slepice si vyzobávají peří, 9.1.2019 To je sice taky dobré-ten kuch.odpad prosím vysvětlete+dávkování kys.citronové, ale základ je celé zrno pšenice a no stres! SPCH |
 |
Roubování jabloně Bohemia, 4.1.2019 Pěstitel asi neřeší obaleče, dále může být na spoluvině živinová nerovnováha...
|
 |
Jak na potkany na zahradě, 31.12.2018 Pasti, psa... |
 |
|
 |
Praskající kmen višně, 30.12.2018 Leoši, je dobře, že jste uslyšel ten tichý stromu řev... Minimálně ta část s plodnicemi by se měla odstranit. Dodáte-li další snímky-nejlépe celého stromu-tak se lze vyjádřit dál. SPCH |
 |
Vyrastky na konaroch, 27.12.2018 Puklice. SPCH |
 |
Sladký angrešt odolný proti padlí - co mi můžete doporučit?, 20.12.2018 ...a z kterých je nejlepší kompot? |
 |
Prosincový radikální řez mirabelek a thují, 5.12.2018 Ideální z pohledu rostlin to není, nemá-li vlastník či výkonný pracovník jindy čas, nebo jsou-li ve hře i jiné závažné důvody... Keře a stromy to s velkou pravděpodobností zvládnou-ty tuje by možná víc utrpěly, kdyby si s nimi pohrála ledovka, nebo... celý příspěvek > |
 |
Zlepší zkrácení stiniciho sousedova smrku jeho odolnost vůči větru?, 5.12.2018 I já se ptám, zda jste se sousedem našli řešení-nebo je kůrovec rychlejší? SPCH |
 |