|
můžu to upotřebit?, 11.5.2008 sousedi malovalai a měli na úklid hobliny mohu je upotřebit ikdyž tam jsou ještě zbytky malby?? Ale k čemu???Díky |
 |
postřik, 11.5.2008 Chtěla bych se zeptat jeli je možno ještě stříkat proti pilatce?? už asi ne co?? tak jsem to propásla už vidím nějaké napadené!! hrůza!! díky!! |
 |
|
 |
zničená levandule, 4.5.2008 Chtěla bych se poradit koupila jsem si dvě krásné levandule a po 14 dní to bylo v pořádku, ale pak jsem přišla na to že je polámaná. Je možné, že to udělali kočky?? Jinak mě nenapadá kdo by to mohl poničit!! Moc děkuji za jakékoliv zkušenosti!! |
 |
Kdo to je?, 20.4.2008 Prosila bych o radu někdo nám odkousává květy u třešní máme jich sice dost, ale je to divné!! Já si myslím jesli to nejni květopas, ale ten je na jahodách. tak se ptím vás zkušených!! A jaký postřik na to!! Děkuji!! |
 |
čínský karafiát, 20.4.2008 Tak to jsem přesně potřebovala se dozvědět.Moc děkuji!! díky |
 |
Noční mrazíky, 19.4.2008 děti dopadly dobře a stromky to se ještě uvidí!! díky!! |
 |
Jsem se divila, 19.4.2008 to jste mě teda moc udivili, že jse cibule tulipánů vyndávají ze země!! A ještě nějaké cibuloviny se vyndávají ??? |
 |
Broučci na orchideii, 19.4.2008 Prosila bych o radu na podzim jsem si koupila dvě orchiee. Rosím je i zalívám, Ale všimla jsem malých bílých broučků co s tím jsem v tomto laik. děkuji. |
 |
čínský karafiát, 19.4.2008 Dobrý den, koupila jsem si čínský karafiát je to sice dvouletka, ale podařilo se někomu pak ze semínek vypěstovat další rostlinky?? Díky |
 |
čerbivost křupky, 14.4.2008 Každý rok máme čerbivé třešně křupky. Poradíte čím stříkat a hlavně kdy??? Moc děkuji. |
 |
|
 |
Opadávání švestek - plodů, 14.4.2008 mám v okolí švestky jak plané tak i pravé. Ale letos už budu stříkat!! nechci to nechat jen na škůdcích!!Budu o tom informovat!! |
 |
Co je za odrůdu Favorit, 14.4.2008 Tak nevím, ale nic nevylučuji!! Má takové větší květy. A kdyby to byla ona tak co by to bylo za odrůdu?? Děkuji |
 |
prosím o radu - puklice, 14.4.2008 Již jem dal dva strožky česneku! ale pokusím se to i vyfotit. Ale fakt to vypadá jako struktura dřeva. |
 |
Co je za odrůdu Favorit, 13.4.2008 mám jí již 2 roky. Kvetla, ale loni jsem ji tak důkladně schovávala před mrazíkama až jsem nechtěně otrhala všechny květy.Moc děkuji |
 |
prosím o radu, 13.4.2008 nic živého tam nejni jen takové jako nárůstky, které se dají nehtem odstranit.Ale nevím co to je a jak se ta nemoc nazývá. |
 |