|
Příspěvky uživatele - 105.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motor Jikov, 27.4.2015 svíčka, zapalování |  | Vari vs Moundfield, 27.4.2015 4T jsem dneska pěkně provětral. Na vozík jsem přidal náplatky a s hnojem se 13 palcová kola mačkala dobré půl tuny. 5 fůr objemem kubík, váhou míň hnůj byl sušší. Varina jela jak tank, přejela až na vršek kompostu. Vozík jsem taky dělal víc... celý příspěvek > |  |
|  | 2L postrekovac na kompresor, vyraba ho niekto?, 18.4.2015 S tímto postřikovačem jste v jiném levelu. Umývám s ním motory, ošetření rostlin, terasy proti mechu, má doporučenou teplotu 45 C, víc než levné hračky, otočná nastavitelná tryska paprsek rozprašování, lehké dotlakování. |  | Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 11.4.2015 Našel jsem rozdíl kompresor a sekačka. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 4.4.2015 GXV byl nejlepší motor na Vari, ale taky nejdražší. Cena dělá odbyt a kleče by upravili když by chtěli motory GXV v sestavách nechat. Levnější GCV přestalo být cenově zajímavé a skončili u XP 200. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 SfK: Složení pístních kroužků je druhotné, jsou tvrdší, než hliník. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 SfK: PP zmiňuje několikát válec GCV, jako díru v hliníku. V hliníku by ocelové pístní kroužky udělaly paseku za několik minut provozu. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 PP: Zmiňujete, že rozumíte motorům. Máte svůj názor, podložený znalostmi? Ne. Proto se odkazujete na nepřesný názor. Až budete mít příležitost vidět zevnitř válec GCV, vezměte nůž
a zkuste udělat rýhu a potom do hliníku. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 Vari v diskuzním bloku odpovídá, že se rychlost sníží o 33% při použití motoru Honda na 2T převodovce 317. Na 316 změnu převodů zmiňují, jako nutnost. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 11107: V této pokročilé části diskuze je Váš pokus adekvátně vyvážen jinými názory. |  |
|  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 SfK, PP: Odpověď žádná, prázdná sláma. Oč jde: Honda je pojem ve 4T motorech, nepodložené srovnání zvyšuje XP200 a snižuje Hondu. Zákazník, který si chce koupit Hondu a narazí na názory takových umělců bude ovlivněn, že čína je stejná, jako Honda.... celý příspěvek > |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015 SfK: Poznat motor z nějaké fotky nedělá borce v motorech. Zejména ne u GCV který konstrukčně slouží pro GSV. Proč se stále šťouráte v kdyby? Kdyby Vám potvrdili, že motor, který nabízejí v odkazu má v přiložené specifikaci motor na sekačku, bez... celý příspěvek > |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 2.4.2015 11107: GCV na pc bych motor viděl líp. |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 2.4.2015 11107: Děkuju za kompliment, taky jste borec rozumíte motorům. A co jsem vyhrál ani jsem nevěděl, že se o něco hraje? |  | Ekodotace na motor Vari XP-200, 2.4.2015 GXV má na krytu ventilů OHV. Liší se ventilovým rozvodem, jiným vzduchovým filtrem, větší nádrží na 2 ltr, vizuelně nejvíce ten filtr, nádrž, kryty. U GCV a GSV je vzduchový filtr proti výfuku, GXV má filtr posunutý dozadu. |  |
 |
|
|
|