Příspěvky uživatele - 105.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motor Jikov, 27.4.2015
svíčka, zapalování
Vari vs Moundfield, 27.4.2015
4T jsem dneska pěkně provětral. Na vozík jsem přidal náplatky a s hnojem se 13 palcová kola mačkala dobré půl tuny. 5 fůr objemem kubík, váhou míň hnůj byl sušší. Varina jela jak tank, přejela až na vršek kompostu. Vozík jsem taky dělal víc... celý příspěvek >
2L postrekovac na kompresor, vyraba ho niekto?, 18.4.2015
S tímto postřikovačem jste v jiném levelu. Umývám s ním motory, ošetření rostlin, terasy proti mechu, má doporučenou teplotu 45 C, víc než levné hračky, otočná nastavitelná tryska paprsek rozprašování, lehké dotlakování.
Jakou benzínovou sekačku do cca 10 tisíc, 11.4.2015
Našel jsem rozdíl kompresor a sekačka.
Ekodotace na motor Vari XP-200, 4.4.2015
GXV byl nejlepší motor na Vari, ale taky nejdražší. Cena dělá odbyt a kleče by upravili když by chtěli motory GXV v sestavách nechat. Levnější GCV přestalo být cenově zajímavé a skončili u XP 200.
Ekodotace na motor Vari XP-200, 3.4.2015
SfK: Složení pístních kroužků je druhotné, jsou tvrdší, než hliník.
SfK: PP zmiňuje několikát válec GCV, jako díru v hliníku. V hliníku by ocelové pístní kroužky udělaly paseku za několik minut provozu.
PP: Zmiňujete, že rozumíte motorům. Máte svůj názor, podložený znalostmi? Ne. Proto se odkazujete na nepřesný názor. Až budete mít příležitost vidět zevnitř válec GCV, vezměte nůž a zkuste udělat rýhu a potom do hliníku.
Vari v diskuzním bloku odpovídá, že se rychlost sníží o 33% při použití motoru Honda na 2T převodovce 317. Na 316 změnu převodů zmiňují, jako nutnost.
11107: V této pokročilé části diskuze je Váš pokus adekvátně vyvážen jinými názory.
SfK, PP: Odpověď žádná, prázdná sláma. Oč jde: Honda je pojem ve 4T motorech, nepodložené srovnání zvyšuje XP200 a snižuje Hondu. Zákazník, který si chce koupit Hondu a narazí na názory takových umělců bude ovlivněn, že čína je stejná, jako Honda.... celý příspěvek >
SfK: Poznat motor z nějaké fotky nedělá borce v motorech. Zejména ne u GCV který konstrukčně slouží pro GSV. Proč se stále šťouráte v kdyby? Kdyby Vám potvrdili, že motor, který nabízejí v odkazu má v přiložené specifikaci motor na sekačku, bez... celý příspěvek >
Ekodotace na motor Vari XP-200, 2.4.2015
11107: GCV na pc bych motor viděl líp.
11107: Děkuju za kompliment, taky jste borec rozumíte motorům. A co jsem vyhrál ani jsem nevěděl, že se o něco hraje?
GXV má na krytu ventilů OHV. Liší se ventilovým rozvodem, jiným vzduchovým filtrem, větší nádrží na 2 ltr, vizuelně nejvíce ten filtr, nádrž, kryty. U GCV a GSV je vzduchový filtr proti výfuku, GXV má filtr posunutý dozadu.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika