Příspěvky uživatele - 144.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Trvalky pro včely, čmeláky..., 5.7.2018
Dobrý den. Není to sice trvalka, ale už řadu roků vysévám na volná a posléze i uvolněná místa svazenku. Sklízím třeba teď česnek a na jeho místo budu ihned vysévat. Takových míst mám na zahradě klidně i 10 různě velkých a chodím hmyzáky pozorovat,... celý příspěvek >
Co to je za rostlinu, 27.6.2018
Dobrý den.Tak toto jsou rostlinky hlíznatých begónií, výborná rostlina do stínu. Stanislaw
Je to zimolez?, 15.6.2018
Dobrý den. Nejsem sice pan Josef, ale třeba mu to nebude vadit. Zimolez se nemůže křížit se Spireou, možná tak nějakou genovou manipulací. Spirea je z čeledi růžovitých a todle je zimolezovité. Na té fotce asi na třech místech vyčuhují malé větvičky... celý příspěvek >
Co to je za rostlinu či keř?, 14.6.2018
Dobrý den. Lonicera pileata, čili zimolez kloboukatý. Je to keř, ale listy jen částečně vytrvalé. Stanislaw
Povinnosti vlastníků pozemků, 14.6.2018
V Evropě jsou země, kde je zakázáno dělat o víkendu kravál, tedy i sekat či řezat. Hrozí za to velmi vysoké pokuty. A jsou to velmi vyspělé a demokratické země. A právě proto mezi ně nepatříme, protože si spousta lidí u nás myslí, že oni si mohou... celý příspěvek >
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 13.6.2018
Dobrý den. Taky se trochu zamíchám paní Lído. Rez hrušňová je houba, ta doletí klidně z obrovské dálky. Široko daleko tady není žádný čínský jalovec a u sousedů je hrušeň napadená. Sám několik hrušní pěstuju a mám pár flíčků a to prosím bez postřiku.... celý příspěvek >
Ruční studniční vrt, 12.6.2018
No tam jsou spíš jen moc nekvalitní videa... bez komentáře atd...
Ruční studniční vrt, 11.6.2018
Dobrý den, potřeboval bych poradit s ručním vrtáním vrtu. Jsem v cca 180 cm a narazil jsem na vodu a na štěrk... teď už se vrtá velmi obtížně... Nevíte někdo jak vrtat teď? Prošel jsem různá fóra, ale nikde toho moc nebylo. Děkuji.
Postřik proti plevelu, 5.6.2018
Děkuji za informaci 🙂 Jojo plíseň také používám acrobat... je snad nejlepší. A co mandelinky?
Postřik proti plevelu, 5.6.2018
Dobrý den, používal někdo do brambor basagran? Kolik se ho dává na 10 litrů? Děkuji.
Jak vypudit krtka, 13.1.2018
Měli jsme na zahradě taky krtky, vyrobil jsem dvě vrtule na železné tyči zapíchl do země a už cirka 25 let se krtek neukázal ani u sousedů.
Co je to za listnatý strom?, 22.9.2017
Ulmus, asi glabra.
Zvláštní strom, 21.8.2017
Dobrý den. Jako možná zajímavost uvedu, že ty ořechy mají velmi tvrdou skořápku, kterou jen tak nelze rozlousknout. Když jsem byl v učení na lesaře, tak jsme za užití pilky na železo z nich vyráběli šperky, které se skutečně nosily. Příští rok to už... celý příspěvek >
Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?, 18.7.2017
Paní Lído, ale to semínko je velmi tvrdé a neškodně projde traktem. Za svůj už dlouhý život jsem ještě nezaznamenal jedinou otravu děcka po pozření plodu tisu. Není to nic, co by lákalo k baštění. On je to totiž docela fujtajbl, asi jak když to... celý příspěvek >
Zivý plot - bobkovišeň versus Thuje Smaragd?, 18.7.2017
Dobrý den. Paní Lído, ty červené bobulky tisu ale jedovaté nejsou, naopak jsou jedlé. Jedl jsem je mnohokrát a jak vidíte, furt jsem tady. U tisu je dost rychle rostoucích kultivarů a pokud by se použil semenáč, tak ten by rostl docela mohutným... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika