|
Příspěvky uživatele - 6.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Guzmánie - kdy oddělit odrůstajíci odnožky?, 20.1.2018 Prosím o radu, dnes jsem se dívala na svou Guzmanii, středová růžice už oschla, skoro, jakoby hnila, ale sazenička byla malá, zdaleka nedosáhla poloviny mateční rostliny. Když jsem si rostlinu prohlížela z blízka, abych zjistila, jestli má sazenice... celý příspěvek > |  | Neznáma z Kanárských ostrovu, 6.11.2017 Koukala jsem na obrázky toho, co jste napsali, obojí vypadá velmi podobně, akorát škoda, že jsem to neviděla v květu, mona bych to lépe přiřadila. |  |
|  | Neznáma z Kanárských ostrovu, 6.11.2017  Ještě jedna |  | Neznáma z Kanárských ostrovu, 6.11.2017  Zdravím vás a prosím o pomoc při určení keře/stromku. Přivezla jsem si letos z dovolené semínka a zkusila vysit no a ono se to chytlo. Semínko bylo jak z melounu s oranžovou stopkou, byl to takový keřostrom a ta semena byly jakoby v otevřeném... celý příspěvek > |  | Juka, 13.9.2017  Zdravím, mužů tuto juku seříznout, aby se rozkošatila? Dle mého je nevzhledna, koupila jsem ji ve vyprodeji. |  | Poradíte jaká trvalka se hodí?, 6.1.2017 Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, jekou trvalku bych mohla vysadit do své zahrady. jedná se o zadní část, ve které jsou ovocné stromy, V podstatě je před nimi travnatá plocha a ta se na jaře bude oddělovat plotem, protože mezi ovocnými stromy... celý příspěvek > |  | Lilie, 19.8.2016 Děkuji, no teď abych zase šetřila, protože tam mají taky krásné rostliny. Už delší dobu si brousím zuby na ostrožku, ale jednou jsem se odhodlala, koupila ji v Baumaxu a ta mi do týdne odešla a ze semínek mi taky nevzešla- tak mám z toho teď... celý příspěvek > |  | Rebarbora - choroba, 10.8.2016 Prosím o pomoc- loni jsem zasadila rebarboru vedle rybízu. Ten už loni byl nějaký divný, prostě odplodil, ale ještě v červnu a červenci opadly všechny listy. Dříve jsem to nějak nesledovala, ale letos se to asi dostalo i na rebarboru, protože jí na... celý příspěvek > |  | Lilie, 9.8.2016 Dobrý den, můžete mi prosím poradit, je ten obchodLUKON GLADS dobrý? Po této diskuzi jsem se tam koukla a hned jsem okouzlená spoustou krásných květů vložila asi 5 druhů lílií do košíku. Než to objednám, chci se zeptat na Vaše zkušenosti. Popř.... celý příspěvek > |  | Dolomitický vápenec KVK - aplikace, 14.4.2016 Děkuji, já se bála, že se ještě to vápno nestihne rozpustit a že ho tou vertikutací zase vyhrabu. Dneska prší, tak by se rozpustit mohlo. Trávník je v dobré kondici, jen je tam mech. Loni mi pomohla ta vertikutace i vápno, tak jsem to letos chtěla... celý příspěvek > |  |
|  | Dolomitický vápenec KVK - aplikace, 13.4.2016 Zdravím, můžete mi prosím poradit? Včera jsem chtěla vertikutovat a vyvápnit, ale jelikož byl vertikutátor rozbitý, tak jsem jen vyvápnila trávu. Bohužel času je málo a tak jsem to chtěla udělat včera. Mohu třeba za 14 dní provést tu vertikutaci? Do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|