|
Co Vaše réva 2016, 3.11.2016 Ja som tento rok na jar dal do prikmenneho pasu ciernu vodopriepustnu a dychavu foliu proti burine - v dvoch roznych miestach.
Prave v tychto miestach mi vinic aj paradajky rastli bujne, cca o 100% silnejsie ako bez folie. Paradajky sadim medzi... celý příspěvek > |
 |
Postřik bobulí, 6.10.2016 Aka je to odroda, ked 15 rokov bola bez mucnatky?
Pre vas bude dobrym riesenim striekat bio postrekom. Ja som tento rok prvy krat pouzil PREV-B2 na uz napadnute bobule, 2 postreky. PREV-B2 jasne zabral zabil existujucu chorobu a zastavil... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Raná samosprašná třešeň, 3.10.2016 Hladam tiez skoru, odolnu a chutnu odrodu ceresne/visne ktora nepraska a nehnije. Vidim, ze skore ceresne maju s odolnostou problem. Co tak skore visne? Maju viacere vyhody oproti ceresniam. Visne byvaju viac odolne voci praskaniu aj hnilobe a casto... celý příspěvek > |
 |
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 3.10.2016 odrodu Pax mi extremne napadaju vošky (mšice). Hned vedla mam aj Hinomaki red a ribezle i Jostu a tie napadaju omnoho omnoho menej. Na vine su hlavne mravce, ktore si vosky pestuju. Kedze to je krik nemozem pouzit lepive pasky. Na stromcekovom by to... celý příspěvek > |
 |
Sazenice révy 2016, 3.8.2016 Priamo u nich robilo aj viacero Cechov. Ja som mailom s nimi pisal po nemecky i anglicky. Odpovedaju velmi ochotne a rychlo. |
 |
Sazenice révy 2016, 3.8.2016 Niekomu sa moze hodit kupit revu ci ovocne stromky v schreiber-baum.at
popis odrod je lepsi tu: wolfs-reben.de (maju aj webshop)
Posielaju aj postou, je to z Rakuska, cenu postovneho neviem, ja som tam bolo osobne. Je to nedaleko od hranice... celý příspěvek > |
 |
Scvrkávání bobulí, 2.8.2016 Ten list sa mi dost jasne javi na nedostatok horcika. To s bobulami nebude suvisiet. Tento rok je podstatne menej slnka ako ine roky, tipujem na bobuli plesen... hlavne ak sa ukazuje aj na viacerych listoch. |
 |
Sazenice révy 2016, 1.8.2016 Ktore zahradnictvo je lepsie ako Slovplant?
Kazde, ktore je cestne a pravdive k svojim zakaznikom a vobec to nemusi byt ani zahradnictvo ani profesional, ale aj mensi hobby predajca.
A lepsim je kazdy z tych dalsich od ktorych som kupoval,... celý příspěvek > |
 |
Sazenice révy 2016, 1.8.2016 Odpovedal som tam, kto chce ten tam odpoved vidi, Slovplant je NAJ...
Pardon pani, pravda moze byt niekomu neprijemna no treba sa s nou zmierit a neutekat pred nou...
Aj moje vytriezvenie z dovery k Slovplantu bolo hodne bolestive, a uz som... celý příspěvek > |
 |
Sazenice révy 2016, 1.8.2016 Slovplant je pre mna naozaj v mnohych smeroch NAJ.
Kvalitou sadenic revy patri medzi tych NAJlepsich.
Spolu so zahradnictvom Klivia.com ponukaju NAJviac novych a NAJviac odolnych odrod.
Kupil som tam sadenice revy za NAJviac penazi a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sazenice révy 2016, 1.8.2016 uhyn sadenice v zime najskor sposobuje nevyzretie dreva vplyvom choroby a predcasneho opadu listov. |
 |
Sazenice révy 2016, 1.8.2016 Zakaznik nie je obmedzeny kupovat len v zahradnictvach ako Slovplant. Slovplant predava kvalitne sadenice, ale vobec nejde o to ci su najlepsie alebo nie. Presne rovnaku kvalitu ma aj Teplan/Strelinger su na nerozoznanie od Slovplantu, ktovie ci nie... celý příspěvek > |
 |
Sazenice révy 2016, 1.8.2016 Napiste konkretne, ktore odrody pestujete bez postrekov a ako sa im darilo v ktorych rokoch. Pozeral som vase predosle prispevky a tam vidim, ze ste kupili 20ks odrody Nero. Pokial mate len jednu alebo niekolko malo odrod tazko mozte protestovat... celý příspěvek > |
 |
Sazenice révy 2016, 27.7.2016 Pepa, velmi ma tesi, ze si odhodlany nestriekat a zatial sa dari, drzim ti palce. Prajem ti aby to vyslo. Je dolezite, aby takych ludi bolo viac, co najviac, ale hlavne aby sme svoje pozitivne i negativne skusenosti aj publikovali tu na fore. Prosim... celý příspěvek > |
 |
Sazenice révy 2016, 27.7.2016 Pepa, vobec nejde o urazlivy text. Je to len verny popis skutocnosti ktore sa stali. Bez akehokolvek zvelicovania. A prispevok ani nie je namiereny proti Slovplantu, prispevok je zamyslany pre prospech a pravdive informovanie potencialnych kupcov... celý příspěvek > |
 |