Příspěvky uživatele - 173.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2018 - semena, 5.2.2018
Tato odrůda KARMA je společné dílo KARen (z Alberty -Kanada) a MArshy z Floridy. Kížení udělala Karen a stabilizaci prováděla Marsha a další členové na Floridě, kde během jednoho roku jsou dvě sezóny rajčat (jarní a podzimní), takře těch dsedm... celý příspěvek >
Začátečník - rajčata, 5.2.2018
Souhlasm se Standou. Od roku 1981 kdy byl tento hybrid uveden do obchodu až do dneška je v Odrůdové knize ČR   zapsán jako Start S F1. Žádná jiná taková odrůda ttam není. Že někdy na sáčcích obchodníka není to S uvedeno neznamená, že by se... celý příspěvek >
Rajčata 2018 - semena, 3.2.2018
Osmá generace by měla být stoprocentně stabilní. Toto je kontrola jestli už je i 7. generace stabilní, pokud ne bude pokračovat ještě další výběr. Já jsem jen jeden z mnoha (třicet, možná čtyřicet lidí na celém světě), který bude testovat.  ... celý příspěvek >
Rajčata 2018 - semena, 3.2.2018 Obsahuje fotku
. Ve čtvrtek jsem dostal semena z nového šlechtění Karma Pink F7. Zavázal jsem se, že budu šlechtiteli podávat průběžně informace o tom jak u nás v ČR roste, jestli jje stabilní, jakou má chuť a také pořizovat nějaké fotky. Růžová rajčata mám... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 3.2.2018
30 cm výška, to už je hodně. Co s nimi budeš dělat? Klonovat?                             Vladimír
Tak tomu nerozumím. Můžete to blíže vysvětlit?                    Vladimír
Pěkně se na to kouká, ale pro každého tato odrůda není výhrou, alespoň pro mne ne. Byl jsem jí trochu zklamán.                       Vladimír
Rajčatový hokus pokus - průběh, 2.2.2018
Milane, fotit nemusíš, ale zajímá mne výška rostlin vs. počet pravých listů jak nepřisvětlovaných tak i přisvětlovaných ev. těch které jsou trvale pod světlem. Z těch fotek to není poznat,          Vladimír   ... celý příspěvek >
Obří řecké fazole, 2.2.2018
Odleva: Fasolia Gigantes- fazol Kontra (keříčkový vysoký cca 1,5 m) - Fasolia coccineus (fazol šarlatový)- Polské bílé fazole od paní Aleny- další fazole od paní Aleny (přečetl jsem jen tyčkový). Z obrázku je patrné, že největší ty řecké fazole... celý příspěvek >
Rajčatový hokus pokus - průběh, 2.2.2018 Obsahuje fotku
U mne za oknem to vypadá teď takto. Sazenice mají vesměs šest až sedm pravých listů. Vladimír
Začátečník - rajčata, 1.2.2018
Tak já bych to neriskoval. Jasná noc je nejnebezpečnější. A žádnému začátečníkovi bych to nikdy nedoporučil.                      Vladimír
No ono to as tím Startem je to tak, že jeho otcem je Ostravské rané, které je přímým potomkem Stupického, jenže má normální listy. Použít přímo Stupické nebylo možno, protože by Starty nebyly jednotné- část s normálním listem, část s bramborovým.... celý příspěvek >
Protože vám foliák proti přízemním mrazům nepomůže, tak můžete v pohodě vysévat až někdy v prvé polovině března pro výsadbu po 15. květnu.                           Vladimír
Rajče Start F1 není žádnou výjimkou mezi rajčaty. Je to normální indeterminantní rajče, které pěstuji více jak dvacet let. Nikdy jsem u něho listy nepočítal, ale předloni jsem vysel na podzim dvacet Stupických polních raných (vlastně předek Startu) a... celý příspěvek >
Stando, jen bych chtěl upřesnit. Indeterminantní (tyčková) rajčata nasazují květy až za devátým některé za desátým listem. Dříve ne.                              ... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika