Příspěvky uživatele - 221.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 5.3.2008
Vážený pane Vítku, sice jsem původně nechtěl reagovat, ale nedá mi to. Jezírek jsem už několik dělal a můžu Vás ubezpečit, že běžné jezírko není pouze pro bohaté. Je to pro kohokoli z nás. Není to nic nákladného. A taky jsem přesvědčen, že výrobce... celý příspěvek >
zelenokvětá růže, 4.3.2008
Prosím, o kterou růži se jedná? Díval jsem se na stránky a nikde ji nevidím. Stanislaw
Měruňka do jílovité půdy?, 4.3.2008
Moje jméno není zkomolenina, skutečně se tak jmenuji. Stanislaw
Třešeň Těchlovan, 4.3.2008
No, jestli to nebude tím, že se hodně lidem osvědčila. Sám mám na ni třešen určitě 25 roků a vynikající. Jinde píšete o podnoži Gisela 5 jako o běžné podnoži. Prosím, kde je běžná? Stanislaw:-)
Ruční ruční řetězová pila, 4.3.2008
Dobrý den. To co se Vám zamlouvá, je běžnou součástí výzbroje všech speciálních vojenských jednotek. Na našem trhu je dostupná třeba pila SAS za pouhých 129 korun. Najdete na Vlkodlak. Jako zajímavost uvedu, že stejným principem se dostal z vězení... celý příspěvek >
správný výběr, 3.3.2008
Vážená paní Marie Kláro. S tou spodní vodou bych si nedělal vůbec hlavu. Můj kolega ovocnář byl služebně v Holandsku a když se vrátil, tak mi vyprávěl, jak viděl sad jabloní na pozemku, kde byla stálá hladina spodní vody pouhých 50cm a ještě ke... celý příspěvek >
rucni nuzky Bahco, 3.3.2008
Vážený, mám Vámi popisované nůžky právě před sebou na stole a budu dělat jejich pravidelnou údržbu, jelikož začíná sezóna. Jsem profi zahradník, tak si dovolím napsat svůj názor. Nikdy jsem neměl nic lepšího v ruce. Vlastním typ, který jsem zakoupil... celý příspěvek >
řez hrušně, 1.3.2008
Dobrý den. Souhlas s tím prvním řešením. Prosvětlit korunu a pohlídat si strupovitost, která u Clappovky bývá. Potom nemůže být problém. V rámci své práce jsem ošetřoval strom této hrušně, jejiž kmen by neobjali dva dospělí muži. Je to nádherný... celý příspěvek >
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 29.2.2008
Tak jestli to paní Marie nebude tím, že jiné řešení, než Vám tady bylo nabídnuto prostě neexistuje. Ale třeba na nějaké přijdete. Přeji Vám to. Stanislaw:-)
Vypalování trávy, 29.2.2008
Vážený pane. Opravdu si nejsem jist tím, že při vypalování trávy se zahubí mnoho drobných živočichů. Jsem přesvědčen o tom, že se o sebe umí postarat. Ale co se týká běžného života těchto živočichů, tak v každém okamžiku se na každém metru2, kde... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky Fiskars - nic moc, 29.2.2008
Tak to se přiznám, že já to znám pouze u Sandviků, dnes je to tuším Bahco, nebo tak nějak. Ale asi to bude tím, že ty amatérské nijak nesleduji. Sám mám právě Sandviky, ale ne s otočnou rukojetí. Nedám na ně dopustit, což přeloženo znamená, že... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky Fiskars - nic moc, 29.2.2008
Dobrý den pane doktore. Nůžky s otočnou rukojetí pro profesionály nejsou rozhodě úlet. Představte si situaci, kdy máte řízkovat na očko velké množství řízků, což není v profi světě nic vyjímečného. A ta otočná rukojeť přesně kopíruje pohyb,... celý příspěvek >
Řízkování ptačího zobu, 28.2.2008
Dobrý den. Řízkování ptačího zobu je jedno z nejlehčích. Nastříhejte loňské letorosty, udělejte z nich v ruce svazek a na nějaké malé cirkule nebo pásovce je klidně přeřízněte tzv. na délku. Není třeba řezat na očko, ujme se Vám téměř všechno i bez... celý příspěvek >
Rakytník - jak rozpoznat, 28.2.2008
Jen klid pane Dukát. Cena, kterou Vy uvádíte jako nehoráznou, může být pro někoho třeba jen hodinový plat. Prostě to tak berte. Pokud se ten dotyčný či dotyčná rozhodne rostlinu koupit, je to jejjich svobodné rozhodnutí. Většina z nás někdy kupuje... celý příspěvek >
Vypalování trávy, 27.2.2008
Tak základní rozdíl mezi foilním palivem a spalováním biomasy je ten, že fosilní palivo se ukládalo milióny roků a  pálí se naráz, kdežto biomasa vyrostla během roku, či velice krátkého období. To je propastný rozdíl. Ano, znám potravní, velmi... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika