Příspěvky uživatele - 245.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benzínová motorová pila, 9.4.2008
Možná jen nemáte ten správný grif.. Ale těžko se to vysvětluje, lepší je to ukázat. Navíc každá pila chce trošku něco jiného...   Gl.
Výbě benzínu a oleje do Marunaka TH48DX Pro, 13.3.2008
Jaký benzín, olej a v jakém poměru - držel bych se návodu výrobce, a to originálu (v překladech je občas chyba..)   Pokud jsou protichůdné informace, tak upřesnit opět u výrobce. Gl.
Olej do benzinu pro pilu, 11.3.2008
Oleje můžou být problém pro toho, kdo má třeba pilu Stihl, křovinořez Dolmar a sekačku HQ - podle doporučení by měl mít tři různé směsi, všechny v poměru 1:50, jen jiné oleje (a přitom vlastně stejné). V praxi je pro něj lepší olej sjednotit.... celý příspěvek >
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 15.2.2008
Mám OM 947. Pila vydržela 1 rok.
Naviják na Vari, teru, dakr, agzat, 8.2.2008
Dvě tyčky budou mít nepravidelný záběr a navíc se o ně lano bude lámat. Cívka je lepší.  Gl.
Začátečník - PS500, 3.2.2008
Po 10m3 zuby o třetinu kratší? Jak brousíte? Já mám s tím samým (nová PS-500) taky po cca 10m3 zuby kratší o 1mm, řetěz udržuju dokonale ostrý - přibrušuju po každé nádrži, někdy i častěji.. A to jsem ještě pilou našel krumpáč :-o (zuby během... celý příspěvek >
kupa novej pily, 3.1.2008
Popřemýšlejte o Dolmar PS 5000 (příp. PS 6400), myslím, že by to pro vás mohla být dobrá volba. Mám PS 500 - naprostá spokojenost. Oproti 5000 má půl kila navíc, trošku menší výkon a nedělenou řetězku, jinak je shodná. Rozdíl v... celý příspěvek >
Homelite VI XL2 super - seřízení karburátoru, 14.11.2007
Díky za  radu (aspoň někdo se našel :-) Toto je mi jasné. Problém je, že tam jsou jen dva šrouby (není tam L šroub). Karburátor je myslim Walbro (ještě se podívám a zkusim jestli tam neni i přímo typ).
Homelite VI XL2 super - seřízení karburátoru, 14.11.2007
Přesně tak, naučit se seřizovat pilu. Servisáci se určitě narodili a už to uměli? Manuál k pile k dispozici nemám, tak se ptám tady. Jinak vzdělání mám strojní, tak to až tak hup na krávu neni. Tak díky za radu, jdu na metodu pokus-omyl, v... celý příspěvek >
Homelite VI XL2 super - seřízení karburátoru, 13.11.2007
Nejde o těch 50,- Korun, jde mi spíš o to naučit se to.
Otáčkoměr, 13.11.2007
Pokud pálí i do výfuku, pak se samozřejmě nic nenásobí (co otáčka to impuls, za předpokladu, že se měří na kabelu ke svíčce, tj. jeden válec..). Pak mi ale není jasné, proč jsou extra otáčkoměry na 4-takt?
neopadavá popínavka na slunné stanoviště, 15.6.2007
Mám břečťan na celodenním slunci již deset let a bují tak silně, že jej musím omezovat aby nelezl po střeše. Pokud jde o původ, přivezl jsem si jej jako nepatrnou větvičku z Itálie z okolí Lágo Digarda. Má zahrada je 500m nad mořem /Karlovarsko/.
co s plevelem?, 27.5.2007
Dobrý den, prosím o radu. Před vysetím trávníku jsme na plevel aplikovali roundup, nyní je trávník asi 7 cm vysoký, ale silně prorůstá plevelem. Máme s prvním sekáním ještě počkat a použít nějaký herbicid? Jak postupovat? Děkuji moc.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika