Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opál, 2.9.2017
Mě to taky mrzí, že ten chlápek nahradil Opál Althanovou. Schválně, Bunny, zkus zasadit i tu Althanovu a porovnej. Chlap tady u cest "mastí" jeden stromek za druhým, ale asi je má z Litomyšle, kde mají prd výběr, takže to sou všechno starý známý... celý příspěvek >
Fayette, 1.9.2017
Tohle je taky zajímavý, že Milan shání tuhle "starou babičku", ten Mimmo ji musel hodně vynachválit.  Myslím, J.H.Hale. Ta stará babička si to zaslouží, protože je to počátek vší té broskvařské slávy. Akorát nevím, jak dozraje, když bude v... celý příspěvek >
Broskvoň Symphonie, 1.9.2017
Zkusím to. Zrovna tenhle rozkrojený plod Symphonie vůbec nechtěl povolit od pecky a musel jsem ho odtláčat nožom velmi silně. Dužnina vypadá zrale, ale byla částečně ještě tuhá, nezralá. Přece jenom plodů je na ten stromek příliš, proto asi to... celý příspěvek >
Stanley - jedna z nejužitečnějších odrůd minulosti, 1.9.2017
Jsem rád, že máte jiný názor, pane z Trnavska, věřte mi. Stejně jako, že pan Mikeš preferuje jinou odrůdu než Hanitu. Ono to lpění na jediné švestce, může leckoho srát, to chápu.
Joganta nr.7184, 1.9.2017
A nebyla by tam nějaká nová Hanita, Milane? Na to pořád marně čekám. "Dvěstěčtyřecetosmička" aliaz Jana Slabiňáková psal, že nejvíce "TOP" z nových odrůd je Jofela. Nebude spíš Jofela taky "jen" takový Toptaste? Myslím, že jeden Toptaste stačí. Můžeš... celý příspěvek >
Opál, 1.9.2017
Bunny připoměl v jiném vlákně Opál, pan Mikeš zde odpověď na svoji otázku nedostal a rozlomený Opál na fotkách v příspěvku z 28.8. 2016 už dávno zmizel. Zřejmě při přeplození nechutnal a proto byl odstraněn. Byl nahrazen Althanovou ringlotou. Protože... celý příspěvek >
Vienská, 1.9.2017
Těžko ještě hodnotit, ale vypadá to, že si s Williamskou může Vienská podat ruce.
Halehaven a Fairhaven, 1.9.2017
Halehaven rostl dosti bujně, což podle mě u broskvoně přednost, ale dost prosychá a má i méně květů. Proti jiným odrůdám podstatně méně. Třeba se Vám to bude jevit jinak, až si Halehaven koupíte. Co se týče Fairhavenu, jak vidíte, tak pan PP je s... celý příspěvek >
Kráľovná Viktoria, 1.9.2017
Zajímavá debata. Já jsem si tuto odrůdu vůbec nepořizoval, i když vypadá na Milanovývh fotkách lákavě. Rád bych proto věřil Martinovi.
Aká je to odroda?, 1.9.2017
Boikena tady v Sudetech sázeli ještě Sudeťáci. Fotil jsem ho ve vlákně se stejným názvem. Nevypadá to na něj. Taky má na části plodu docela výrazné líčko, ale víte jak to je s poznáváním jablek podle fotky. Taky mně to dalo dost práce než jsem to... celý příspěvek >
Salisburyho, 1.9.2017
Nazdar súdruhovia, jak řvala "guma" před nastoupeným mužstvem u kasáren. Slyšel jsem, že tahle odrůda je sice stará, ale prý je to pěkný propadák, tak jak to vlastně je, inženýrku? 
Coxova reneta (Cox´s Orange Renette, *1825 M.R. Cox v Colnbrook-Lawnu), 1.9.2017
Čoveče, ty teda žvatláš jak malej fakan. Už se trochu prober, kam já se na tebe hrabu.
Farbaly, 1.9.2017
Tak pravil ryzí meruňkář David.  Co takhle nějaké zhodnocení letošních broskví? A co ta Farbaly?
Zimmerova, 1.9.2017 Obsahuje fotku
Staré Německo versus nové, tak by se dal nazvat souboj prastaré Zimmerovy a nových kříženců z rajchu. V chuti není zatím o nic horší. Až přijde, nikoliv kocour, ale šarka, tak bude zřejmě po radosti.
Vienská, 1.9.2017 Obsahuje fotku
Jirko (FM) a ostatní, zřejmě dobrej voddíl, tahle Vienská. Ten žlutý plod na fotce sice ještě možná nebyl úplně zralej, ale i tak, kam se hrabe Abate Fetel z obchoďáku. Výborná nasládlá pikanterie.  Holt stará odrůda. 
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika