|
Příspěvky uživatele - 86.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to padlí?, 1.9.2016 Dobrý večer,
ano, je to padlí.
M.C. |  | Falešný Dapple Dandy, 6.8.2016 Dal bych si hned, vypadá chutně. Bohužel u mě už druhou plodnou sezonu velmi málo nasazuje plody a to málo co nasadí nakonec taky spadne. Zřejmě bude problém v opylovačích - meruňky poblíž asi nejsou vhodné. Příští rok už na stromku pokvete i Flavor... celý příspěvek > |  |
|  | Co s tim?, 16.7.2016 * kouknul jsem se jenom na první dva obrázky, na tom třetím ještě hrozny tolik napadené nevypadají, tak snad alespoň ty uchráníte. Každopádně to chce jednat co nejrychleji. Můžu se zeptat, co je to za odrůdu? |  | Co s tim?, 16.7.2016 Zdravím. Je to padlí. Další šíření po rostlině je s ohledem na kvalitu letorostů určitě dobré zastavit. Použil bych přípravek Zato. Od napadených hroznů už moc parády nečekejte. Příští rok stříkat preventivně. |  | Tomel pro republiku, 4.5.2016 Teoreticky je možné štěpovat, prakticky je nemožné, aby se to ujmulo a rostlo. To je fakt úplně,,mimo". Už na stupni řádů jsou jabloň (Rosales) a tomel (Ericales) dost vzdálené. Co vím, tak nejvzdálenější možná štěpení jsou možná na... celý příspěvek > |  | Broskyne so zvonk. kvetmi, 22.4.2016 Přidávám se k tazateli výše - také by mě zajímalo, které odrůdy mají zvonkový květ. Na internetu se tato informace dost těžko shání, a to i na zahraničních webech. Díky.
M.C. |  | Vyžrané květní pupeny, 19.3.2016 Spíš než že by je něco vyžralo Vám pupeny vymrzly či je rostlina samovolně abortovala, kvůli suchu, které trvalo dlouho dobu. Mě bohužel minulé léto nezvládla 15 let stará broskvoň, po zimě6 je úplně suchá. |  | Výsadba 5 broskvoni, 19.3.2016 ,,Cling jsem nakonec zavrhl i dle zdejší diskuze."
Nezavrhoval bych. Minulý rok jsem měl možnost ochutnat přezrálé Catheriny a ta vyvážená chuť a konzistence byla fantastická. A kompoty z nich jsou téměř bezkonkurenční. Je možné, že svoji roli... celý příspěvek > |  | Topaz nepřekonaný, 26.1.2016 Zdravím. NEvíte prosím někdo, kde sehnat tmavou mutaci "Dark Topaz"? Děkuji.
M. |  | Tomel pro republiku, 26.10.2015 Pěkné. Můžete ale specifikovat polohu? Nám z podhůří by to alespoň trochu napovědělo, jestli si můžeme něco podobného dovolit. Díky.
M.C. |  |
|  |
 |
|
|
|