|
Hlava motoru, 1.7.2011 Spletl sem se rok výroby je 1999 |
 |
Hlava motoru, 1.7.2011 Je to stará sekačka Rv.1994 typ motoru nevim přesne ale má myslim 3Kw a na štítku je psané TDL(a nějaké číslo to si nepamatuju) a na dalšim štítku je psáno CTR(a taky nějaké čislo) |
 |
|
 |
Hlava motoru, 1.7.2011 Díky všem za rady. |
 |
Hlava motoru, 1.7.2011 A nešel by tam dát ten původní plech a místo ty pasty tam dát takový to modrý nebo červený těsnění jak používj automechanici?taky je to taková pasta a po 24h vytvrhne |
 |
Hlava motoru, 1.7.2011 Původní těsnění vypadalo tak že to byl nějaký vroubkovaný plech a byl z obou stran namazaný nečim co vypadalo jako teplovodivá pasta a tu pastu nevim kde bych sehnal |
 |
Hlava motoru, 1.7.2011 Byl sem v mountfieldu pro těsnění pod hlavu a chtěli zaněj 500Kč tak sem ho nekoupil a chtěl bych se zeptat jestli to těsnění můžu nahradi vlastnim co si vyřízku je to takový zelený a hodně tvrdý papír ale myslim si že tim snížim hlavu tak o 0,5mm... celý příspěvek > |
 |
Kolísají otáčky motoru, 27.6.2011 No ja nevim nejspíš me tu zato ukamenujou ale jestli tam máš regulátor tak mě se kdysy stalo že regulátor se furt houpal a taky kolísaly otáčky ale už si nepamatuju jak sem to vyřešil. |
 |
Hlava motoru, 27.6.2011 Potřeboval bych poradit.Mam sekačku CastelGarden rv. 1994 přesnej typ nevim, sekačka zača ztrácek výkon.Včera jsem si všim že kolem svíčku a trochu kolem hlavy je mastno no tak sem vyndal svíčku a zjistil sem že mam potrhanej závit takže sem si... celý příspěvek > |
 |
Sekačka CastelGarden - regulátor, 15.6.2011 Potřeboval bych vědět jestli se ten regulátor má pohybovat uplně volně a jestli jak je upevněnej na boku motoru v takovým držáku jestli se to má uplně dotáhnout aby se hejbal jen ten držák nebo jestli to mam nechat trochu povoleny aby se to mohlo... celý příspěvek > |
 |
Sekačka CastelGarden - regulátor, 8.6.2011 Dobrý den potřeboval bych poradit mam starou sekačku Castelgarden(Rv.94) a před zimou mi praskla pružinka co je u Regulátoru tak sem zajel do mountfieldu a v zime sehnal "prej" originální pružinku akorát že tahle pružinka je asi o 1cm kratší než ta... celý příspěvek > |
 |
|
 |