Sekačka CastelGarden - regulátor

Seldi - (38) - 46.210 (?)
15.6.2011 18:02
Potřeboval bych vědět jestli se ten regulátor má pohybovat uplně volně a jestli jak je upevněnej na boku motoru v takovým držáku jestli se to má uplně dotáhnout aby se hejbal jen ten držák nebo jestli to mam nechat trochu povoleny aby se to mohlo hejbat i v tom držáku
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Seldi - (38) - 46.210 (?), 8.6.2011 17:24, zobrazeno: 5548x
Dobrý den potřeboval bych poradit mam starou sekačku Castelgarden(Rv.94) a před zimou mi praskla pružinka co je u Regulátoru tak sem zajel do mountfieldu a v zime sehnal "prej" originální pružinku akorát že tahle pružinka je asi o 1cm kratší než ta stará co tam byla takže když jsem ji tam dal tak sekačka šla pořád na plný otáčky tak sem si vyrobil novou tyčku co de z klapky na karburátoru a je naní uchycená ta přužinka.Sekačka už funguje normalně(de na volnoběh i přidávat otáčky) akorát že když seču tak dřív když se sekačka začla trošku dusit tak si tim regulátorem nějak přidala sama plyn ale těd to nedělá a pořád se dusí musim zastavit nadzvednou a zas de než se zas začne dusit:) tak bych potřeboval poradit čim to teda je že už si sama nepřidává. Kdyby někdo věděl co stim budu moc rád protože já už si nevim rady:)

Seldi - (38) - 46.210 (?), 15.6.2011 18:02
Potřeboval bych vědět jestli se ten regulátor má pohybovat uplně volně a jestli jak je upevněnej na boku motoru v takovým držáku jestli se to má uplně dotáhnout aby se hejbal jen ten držák nebo jestli to mam nechat trochu povoleny aby se to mohlo hejbat i v tom držáku
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?2.10.2025
Robotická sekačka na chalupu1.10.2025
Nestabilní pH v bazénu1.10.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti23.9.2025
Pila solo 63419.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?15.9.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz