|
Štíhlé vřeteno, 7.3.2010 Dobrý den pane Boštička.
V zahradníctních která jsem navštívila buď nevěděli co jsou to štíhlá vřetena a nebo mi zdělili že je nevedou.Z uváděné literatury mám Štíhlá vřetena na zahrádce od Václava Zemana.Předem... celý příspěvek > |
 |
Štíhlé vřeteno, 6.3.2010 Dobrý den pane Vinšálek.
Nejprve vám děkuji za vaše informace.Pak bych měla ještě dotaz, poněvač s pěstováním ovocných stromků teprve začínám a líbí se mi právě tenko způsob tvarování a údržování, mimo jiné mají takto pěstované stromky menší potřeby... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Štíhlé vřeteno, 5.3.2010 Marně sháním v okolí Kladno, Louny,Mělník a Rakovník zahradnictví kde by prodávali ovocné stromky vhodné pro pěstování štíhlého vřetena.Děkuji za informace Martina. |
 |
Broskvoň - jakou?, 27.2.2010 Mě se ta Favor.Moreti noc nelíbí žádnej zázrak v plodnosti a kvalitě plodu líp mi rodí Hambirger rana žlutomasá štavnata sice nejde od pecky jako většina raných odrudale nemá chybu střed Redhaven a pozdější jsem zasadil Simfonie tak uvidíme jdou u... celý příspěvek > |
 |
Postřik proti kadeřavosti, 25.2.2010 Ze zbytkem postřiku jsem vzal i ořech Mirek K |
 |
Postřik proti kadeřavosti, 25.2.2010 Zdravím zavrhnul jem dnes hobi postřikovač a opravil nadrž dal jsem k ní novou hadici 50 metru udělal 70 litru postřiku a moje broskvičky dostali letos první sprchu mam jich tu u domu 28 kusu některé jsou mlade jak jsem přišel z prace a koukám na... celý příspěvek > |
 |
Domácí pivo, 21.2.2010 Za války když babička vařila černé pivo davala tam cukrovku řepu |
 |
Ontario, Qullinská nebo Wazonova - poraďte kterou, 11.2.2010 Mám zahrádku u domu takže jde si ohlídat jak postřik tak sklizeň. Děkuji za Váš příspěvek |
 |
Zahradní drtič - prosba o radu, 11.2.2010 Pořídil jsem před děma roky nějakej Ykon do 3,5cm za 3500,- jsou tam dva nože jako v hoblovce a takovy učko ktere uprauje tu větvičku.Pořizoval jsem to na likvidaci větviček když stříham broske s další ovocné stromky a když jsem viděl v kauflandu... celý příspěvek > |
 |
Ontario, Qullinská nebo Wazonova - poraďte kterou, 11.2.2010 Poradte odrudu ktera je lepší |
 |
|
 |
Jak na kuny, 9.2.2010 Dej tam železa a na ně sušenou švestku |
 |
Stolní odrůdy, 8.2.2010 Zdravím mam sice jenom 10 hlav u zdi dílen ale dřív jsem se musel dělit s vosami a ptaky nyní to cele zakrývam starymy záslonami a pohoda když zarodila vloni Panona K. tak mi nikdo nevěřil ža v Čechách něco takového naroste a co s přebytky?Ty... celý příspěvek > |
 |
Malvazinka, 8.2.2010 Děkuji za odpovědi zelenou renklodu nechci míval jí otec pokud jde o množství urody tak toho se nebojív každy rad s přízněnych duší je obdarovan takovymi plody zahrady a vnučka volá hura děda ovoce a přebytky vezme ostatním děrem do školky a... celý příspěvek > |
 |
Stolní odrůdy, 8.2.2010 Ja bydlím 10 km od Slaneho směr Louny Velmi se mi osvědčila Panonia Kirsche ,Olšava a Polo |
 |
Malvazinka, 8.2.2010 Mam na zahrádce 5let stromky Althanova, stenly,čač.lepotica, wazonova,čač.najbolija, malvazinka.Stenli a čač.lepotica plodí jako blazni, u stenli sklon k monilioze altanoa loni obalena zdravymy plody a jak dozravaly začínnaly je naštěvovat... celý příspěvek > |
 |