Příspěvky uživatele - 226.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Piskova puda, 23.2.2016
Hrušky tam už mám Williamsova, Boscova, Hardyho, Lucasova. Na kiwi som alergický takže to určite nie. Opál mam v druhej záhrade ešte len 2 rok, tvarujem ju na palmetu. Ide to snou dosť tažko s ostatnými odrodami to neboľ taký problém. Ešte mi... celý příspěvek >
Piskova puda, 22.2.2016
Marhulem, broskyne aj hrozno tam už mám zasadené. Čítal som, pri viacerích odrodách, že im v období dozrievania nevyhovujú teplé miesta ako napr. Matkino, Jadernačka atď. Vplivom vyššej teploty majú horšie plody.
Piskova puda, 22.2.2016
Zdravím, potrebujem poradiť. Chcel by som zasadiť 2 jablone na pieskovú suchú pôdu. Lokalita je juhozápadné Slovensko Hurbanovo 15km od Maďarských hraníc, nadmorská výška 115 m.n.m. Našiel som jednu jabloň odrody Reneta Simirenko. Tá vraj zvláda... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika