Příspěvky uživatele - 135.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze podsadit borůvku brusinkou?, 13.2.2016
Jé, moc děkuji za užitečný zdroj.
Lze podsadit borůvku brusinkou?, 12.2.2016
Dohledala jsem si, že by prý měly být trochu menšího vzrůstu tyto odrůdy kanadských borůvek: Bluegold, Goldtraube, Patriot, Polaris, Bonus, O'neal, Northland.
Primule - jak na ně?, 11.2.2016
Dobrý den, já nemám ani tak problém primule potom vysadit na zahradu, ale spíše je v únoru a březnu sehnat, hlavně, když jsem nemocná a nikam nejedu kolem květinářství. Napadlo mne, jestli lze vůbec nějak rychlit primule v domácích podmínkách?... celý příspěvek >
Moruše - jak vyzrát na jejich kořenovou nesnášenlivost?, 11.2.2016
Moc děkuji za komentář. Bála jsem se té investice, převislé moruše jsou celkem drahé. Nechtěla jsem o ně pak brzy přijít. Ale dnes mi i manžel říkal, že do nějaké zábrany nebo nádob můžu taky dát dvakrát tolik. Zkusím to přímo a uvidím.
Moruše - jak vyzrát na jejich kořenovou nesnášenlivost?, 11.2.2016
Jé, děkuji. Já moruše nikde ve svém okolí nemám, tak mne ani nenapadlo, že si v přírodě v poklidu žijí s ostatními. Řídila jsem se jen klasickými poučkami z knih :-)
Moruše - jak vyzrát na jejich kořenovou nesnášenlivost?, 10.2.2016
Dobrý den,  mám malou zahradu, kde pěstuji a chci pěstovat kolikrát i více rostlin, než je možná zdrávo a různě experimentuji, ale ne vždy si vím rady. Mám místo v lehkém svahu, na které chci zasadit do řady tři nebo čtyři převislé... celý příspěvek >
Lze podsadit borůvku brusinkou?, 10.2.2016
Aha, nenapadlo mne, že porostou tak rychle. Chtěla bych je sázet v záhonu širokém 90 cm, rostliny od sebe 1 metr a odrůdy spíše ty méně vzrůstné.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika