|
Příspěvky uživatele - 43.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to černý sršeň?, 2.9.2015  Takhle vypadaly kvítka po náletu té drvopotvory. |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015  Mám tu černou potvoru na cca 5 min. videu. |  |
|  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015  Ono se to - nebo teda spíš ona, ta drvodělka - nenamáhala se vznášením se pred květem jak to dělaji místní "kolibříci" nebo přistáním jako včely. Ona se otočila dolů hlavou a prokousla květ dole, kde se připojoval k rostlině, a tudy asi vysála... celý příspěvek > |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015 Mockrát děkuju, vypadalo to hrozivě. Poslal sem ty fotky taky kamarádovi do USA, on to taky nekam poslal a tady je jeho rychlá odpoveď .
Na doslovnej preklad na netu (tesařská včela) nic nereagovalo a na latinskej totéž, takže dřevodělka, díky.... celý příspěvek > |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015  Fotky z videa, mám ho asi 10 minut. Sorry za obtěžovaní. |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015  Neumím přidat sérii oblázků, sorry. |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015  Sorry, neumím přidat naráz několik obrázků... |  | Je to černý sršeň?, 2.9.2015  Fotil a točil jsem kvítka na zahrádce a nachytal jsem jakýsi hmyz, ale něco takovýho jsem ještě neviděl, a to žiju už pres 60 let. Lezlo to po květech, ale nesálo to nektar. Prostě to prokouslo květ dole. Druhej den po tomto náletu byly květy uschlý... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|