Příspěvky uživatele - 11.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 27.4.2010
Ale jo, já se nechci nějak hádat a sním už vůbec ne. Samozřejmě máte oba pravdu že gegulátor musí být funkční - aktivní, ale já to myslel tak, že když nasimuluji proud vzduchu na regulátor je mu jedno co točí motor. To samozřejmě neplatí u zmíněných... celý příspěvek >
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 27.4.2010
Já se nechci přít o aktivnosti či pasivnosti funkce regulátoru otáček. Faktem však zůstává, že celý tento vehement řídí větr proti kalibrované pružině a skutečné otáčky motoru? Ty regulátor neřeší. Co je podstatnější, Radek B by mohl mít taky pravdu.... celý příspěvek >
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 26.4.2010
Popsal jste to jako by regulátor - omezovač max. otáček byl aktivní prvek, ale je to jen kus plechu reagující na větr a přes táhlo řídí dávku směsi, ale souhlasím je třeba mít 100% jistotu, že je v pořádku karburátor až potom jít po dalším. Na to, že... celý příspěvek >
Kolísavé otáčky motorové sekačky, 26.4.2010
Kolísání otáček má ve většině případů na svědomí nedostatek paliva. Když třeba dochází palivo rozhoupe se jak Honda tak B&S. Mám teď na mysli motory, které běží v konstatních otáčkách (sekačky, el. centrály ap.)
Převodovka DSK 317 - protáčení hřídele, 25.4.2010
Každopádně demontovat kolo a rozdělat náboj tak, že sundáte segerovku. Třeba jsou zalepené zuby od přehnaného mazání a vůbec uvidíte stav celku. Máte výhodu, že je to levé kolo. U něho je matice se závlačkou svorníku a stroj může zůstat stát... celý příspěvek >
Sekačka Honda nebo Stiga?, 24.4.2010
Samozřejmně po netu nejde poznat jak veklé je to chvění, ale u nové sekačky by mělo být minimální. Když ten nůž sundáte pro kontrolu nestartujte motor!!
Vari Jikov 1435 a jazda do kopca, 21.4.2010
A kdepak jste koupil nové Vari s motorem Jikov? To vypadá na nějakýho Šupu aspol. Pro úplnost dodávám, že nepředpokládám, že jste Vari kupovali "po dílech" - není dražší varianta nákupu.
Kolísání otáček motoru Tecumseh, 17.4.2010
Nezlobte se na mne, ale vrtět šroubkem aniž bych věděl na co je a to jen proto, že se vám zdají vyšší otáčky než loni není zrovna rozumné. Bylo by dobré v prvé řadě zjistit, zda jsou max. nastavené otáčky opravdu přes limit, nebo zda máte jen pocit.
Mot. postřikovač na stromy, 17.4.2010
Motorový postřikovač sice nemám žádný, ale mám rosič SOLO Port a ani Stihl nedokáže to co on. Prakticky vyzkoušeno. V téhle kategorii bych taky volil SOLO.
Proc nekoupit sekacku z Mountfieldu?, 16.4.2010
Je vůbec nárok na reklamaci a záruční opravu těch dárků?
Briggs&Stratton zvýšení výkonu, 13.4.2010
Ano, pochopil jsem to jak píšete jen já bych prověřil max. otáčky toho slabšího motoru a donutil jste mě taky studovat. Teď už jsem mimo svoje zkušenosti a já nazazil ještě na jinou hlavu válce. Tady višší kompresní tlak. Nikdy mě nenapadlo... celý příspěvek >
Až později mě napadlo nerad bych, kdyby jste cítil nějaké opovrhování nad vaším textem. Nevysmívám se vám. Díval jsem se i do tabulek a dva koně je nad limit otáček doporučený výrobce pro zachování životnosti motoru. Vyplatilo by se vám třeba vyměnit... celý příspěvek >
Sekačka Honda nebo Stiga?, 13.4.2010
To si musíte rozhodnout sám, no. Ten krouťák u Hondy oceníte a ocenil by jste ho ještě víc, kdyby jste měl možnost srovnání. Když zde lidi píšou, že je motor v trávě k nezastavení ap. to je právě ten krouťák, který se pere s množstvím trávy a ten má... celý příspěvek >
Si myslíte, že když někoho seženete on se v tom porýpe a řekne náš to tam, že to poznáte? Ty dva koně? Jestli ano jste borec a motorová brzda je zbytečná věc. Nebo by jste to chtěl na základě protokolu z té brzdy? Tak to bych chtěl ten protokol... celý příspěvek >
Sekačka Honda nebo Stiga?, 13.4.2010
Už vám to zde psal kdosi nahoře. Ten motor nemá 6HP. A uvedený B&S má určitě menší kroutící moment než Honda. No a co tedy koupit Stigu s Hondou? To ne? Pak už nevím.
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika