Příspěvky uživatele - 160.7

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 25.3.2010
Loni jsme si ji zasadili, babicka ji mela cele roky na zahrade a diky ni se zbavila krtku a musim rict ze to zrejme nejak funguje protoze se od nas vsichni prestehovali k sousedum:)
Bahno v jezírku, 11.9.2009
Jezírko jsme samozřejmě již několikrát vysávali. Velký problém je bahno v kamínkové části. Předpokládám že aktivní kyslík pomohl zvednout nečistoty, které se potom stahovali do síťky, Rašelina pak měla změnit PH a rozložit řasy. Jezírko však vydrželo... celý příspěvek >
Bahno v jezírku, 9.9.2009
Dobrý den, během přívalových dešťů se nám do biologického jezírka o rozloze 122 m2 dostalo bahno. Již jsme ho 2x čistili O2 i rašelinou a přesto se nám pořád objevuje řasa, kterou je problém odstranit. Začíná se vždy tvořit v kamínkách a na stěnách... celý příspěvek >
snědek, 27.5.2008
Prosím poradí mi někdo jak mám naložit s touto rostlinou. Nedávno jsem si ji koupil a vůbec nevím co sní mám dělat. Poradíte mi prosím někdo. Veškeré informace mi prosím posílejte na veseto001@seznam.cz Předem děkuji.
Zahradní koupací jezírko svépomocí, 21.5.2008
Souhlasím s tím, že tato cena 40 000 je nízká, ale neznáme velikost jezírka. V každém případě zrovna v současné době realizujeme stavbu jezírka o rozloze 120 m2 a cena bude kolem 300 000,-.
Pestujeme orchideje, 9.4.2008
skleněné nádoby jsem koupil v Brně v Baumaxu za 28 Kč
modrá hortenzie, 6.4.2008
Prosímo radu. Mám na zahradě několik růžových hortenzií, ale ani jednu modrou. Slyšela jsem že barva se dá ovlivnit zálivkou. Může tedy po nějaké speciální zálivce hortenzie zmodrat, nebo musím koupit přímo modrou odrůdu?
Odolné odrůdy révy - kde koupit?, 28.2.2008
Poraďte mi prosím, kde můžu koupit sazenice odrůdy Malinovyj, Moldavaja a Vostorg nebo i jiné stolní dobře odolávající chorobám.
Popínavé lsetničky v nádobě?, 28.2.2008
Děkuji. Napište mi ještě prosím, jak velkou nádobu používáte. Klasický samozavlažovací truhlík mi připadá málo hluboký.
vysadba do studeneho koutu bez slunicka, 28.2.2008
Nejsem sice odborník, ale myslím, že břečťan v kombinaci s nějakou nízkou odolnou dřevinou např. skalník nebo brslen by nemusela být špatná volba. Břečťan prospívá dobře na stinnějších místech,  po čase pokryje půdu hustým kobercem který... celý příspěvek >
Jakou odrůdu nektarinek?, 28.2.2008
Děkuji. Pochopila jsem, že se nektarinky sází na podzim. Je velká chyba, kdyžstromek netrpělivě vysadím  na jaře? Stanoviště je v pořádku, plodiny které jste uváděl na tom místě minimálně 6 roků nebyly.
Jakou odrůdu nektarinek?, 27.2.2008
Prosímo radu, jakou odrůdu nektarinek si mám pořídit. Bydlím ve Vyškově - n.m asi 230, zahrada na plánované místo výsadby svítí slunce přibližně od 10,00 do 18,00. Pokud možno ne vysokokmen, jsem začátečník a s nůžkami to moc neumím - natož se... celý příspěvek >
Popínavé lsetničky v nádobě?, 23.2.2008
Prosím o radu. Mám vydlážděné místo u zdi domu na jihozápadní stranu, celé odpoledne tam svítí slucne. Existuje letnička kterou jde pěstovat v nádobě a pnula by se po opoře připevněné na fasádě domu?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika