 |
Příspěvky uživatele - 202.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dřevo do destilátu, 22.1.2016 Po 4 týdnech jsem provedl první posouzení: Oba vzorky mají poněkud studeně nahnědlou barvu, jsou čiré. Vzorek s hranolky, žíhanými kratší dobu je nepatrně tmavší, vzorek s hranolky, žíhanými delší dobu má nepatrně výraznější chuť a vůni. Chuť i vůně,... celý příspěvek > |  | Kompot do kvasu, 24.12.2015 No, to je sice pravda, nicméně se domnívám, že je lepší destilací zhodnocené kompoty a povidla s chutí vypít, než je vyhodit. Mimochodem, moje kompovice sklízejí uznání i u odborníků. Je tam hřebíček, skořice, vanilka... a rozumné hospodyně tam... celý příspěvek > |  |
|  | Dřevo do destilátu, 24.12.2015 Děkuji za Vaši reakci. Pro vysvětlení - všiml jsem si na více místech tohoto fóra poznámek o použití (tvrdého) dřeva. Rád bych těmto poznatkům ale dal nějaký řád, protože ne každý pálí v takovém rozsahu, aby se mu vyplatilo kupovat soudek, nacucaný... celý příspěvek > |  | Kompot do kvasu, 23.12.2015 Mám přičinlivou ženu a také sousedky. Kompovici (kompot -povidla) pálím běžně. Je to vždycky směs všeho, co dům dal. A nebývá to špatné. |  | Dřevo do destilátu, 23.12.2015 Jaký je Váš názor na vytváření aroma destilátu přidáním štěpin dřeva? |  |
 |
|
|
|