|
Příspěvky uživatele - 211.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 4.7.2012 tak nakonec jsi se rozhodl pro uplne jiny system vysavani ale me by preci jenom zajimali ty vysavace F1 heissner prijde mi to z pohledu systemu vysavani jako lepsi volba mate nekdo nejakou radu??? |  | Jak pěstovat lycoris, 6.4.2012 Taky jsem neodolal a koupil, Zatím jsem našel zde toto.
|  |
|  | Harbinger, 18.2.2012 Odrůdu Harbinger bych zařadil mezi velmi rané. V našich podmínkách zraje někdy už koncem června, ale většinou začátkem července. V roce 1989 jsem jich zasadil přes 40, ale postupně jsem je vykácel a nyní mám jen jednu pro zajímavost. Je vcelku plodná... celý příspěvek > |  | Broskev Symfonie, 17.2.2012 Mám ze Symfonií teprve 2. sklizeň, ale jeví se zatím dobře.Je pozdnější, úrodná, zavařovací, jde dobře od pecky, pevnější konzistence, křuplavá, dobrá. Je vitální, vcelku odolná, na choroby nijak zvlášť náchylná. Na dobrých podnožích je... celý příspěvek > |  | Benzín s olejem do 4-taktu?, 21.11.2011 Klidně se dá použít, chce to ředit, aby byla slabší, ale dá se použít klidně i do auta s řízeným katalizátorem, když se naleje 5l namíchané směsi do 50 l nádrže tak se to ztratí, navíc auto když má 200tkm tak si taky už nějaký ten olej veme, to samé... celý příspěvek > |  | Ostřička řetězu, 18.11.2011 91 VXL 56E to je opravdu řetízek tak na elektrickou nebo nějakou hobby pilu. Ale jinak vše má své výhody a nevýhody, když to shrnu z praxe (už jsem měl možnost to vyzkoušet, tak výhoda toho řetězu je opravdu v rychlém broušení, další je že když je... celý příspěvek > |  | Ostřička řetězu, 18.11.2011 Je to sice hezké, ale drahé, za tu cenu mám dva řetězy a neřeším lištu. Navíc se to prodává jako sada řetěz + brusný kámen, kvůli opotřebení kamenu. Když jde profík na prořez, kde ví že může chytit třeba drát zarostlý ve stromě nebo ještě hůře... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|