Příspěvky uživatele - 157.239

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fikus Benjamin - konce listu osychaji, 26.3.2018
Těsný květník s vyšeptanou zeminou, nárazové přelívání, chladný půvan...
Vyhlazení stromů hryzci, 26.3.2018
Já mám eko jménem čičí, přikrmím jen, když moc křičí. SPCH
Nemocná meruňka, prosím pomozte radou, 26.3.2018
Bez velkého úsilí se to úplně vyloučit nedá-tasemnice...Jestli je majitel předmětné meruňky pěstitelsky zcela nepolíben nebo jen lehce na tvář, tak je nastíněný záchranářský postup tímto nerealizovatelný. Ani jeho naplnění nezaručuje zdárný výsledek.... celý příspěvek >
Řez této jabloně, 26.3.2018
Tak nejdřív bych shrabal loňské listí široko-daleko, potom dal do pryč ten blbě uvázaný hranol, pokusil se zachránit cedulku s údaji o stromku, dal nový kůl, přistřihl, zamáznul ranky a uvázal volnou osmičkou. SPCH
Plovoucí květináče, 25.3.2018
Určitě je to možné koupit nebo doma vyrobit-např. plato polystyrénu, několik spojených pet flaší... A jestli to na hladinu patří? Já třá nevím, zda je vhodné permanentní tetování-některé a na někom se mi líbí, jiné a na některých se mi hnusí. ... celý příspěvek >
Topaz, malé prirustky, 24.3.2018
100pr.!-mimo jiné působí jako lupa.SPCH
Zmlazení meruňky, 24.3.2018
Na dvojce je zjevně rozjetá monča, trojka končí kvůli klanolístce... SPCH
Pozor! Ten lep taky používám, ale až od třetího roku. Mladší ze začátku sezóny uhlídám dvěmi prsty, v lítě mi helfnou berunky. Chemko aplikuju na kmínek, leč každý rok na jinou část-výškově. SPCH
Mšice? Padlí? Sucho? Přismahnutí tím gr.hnojivem? I ta tráva konkuruje... SPCH
Mlaďounká broskev - řez, 24.3.2018
Z oprásků mi není jasné, v jakém stavu jsou jednotlivé části-omrzlé? Zaschlé? Nemocné? Výškově +-v rovině?Jsou korunka a kmínek ve chtěné výšce? Je zemina kyprá i mimo výsadbovou jamku? Jaká je případná květní násada-je žádoucí, aby se na tom už... celý příspěvek >
Přeroubovat po mrazech?, 24.3.2018
...a na Pankráce do třetice.
Canna indica - černání špiček, 23.3.2018
Auto po startu taky neřadíme hned za 5...vylejte vodu a stáhněte topení!
Agresivní králík, 22.3.2018
A chovatel Vás na tuto, většinou nežádoucí vlastnost neupozornil? Nebo Vám to nevadilo, ale nyní ano? Zkusili jste od smlouvy odstoupit-vzteklé zvíře vrátit? Jakými postupy se ji pokoušíte převychovat? Jak je králice stará? Má odpovídající podmínky k... celý příspěvek >
Vysadba stromu pro budouci presazeni, 22.3.2018
Staví barák a chce mít do doby stěhování pěkné okolí současného bydliště? Chce využít dotace, které pak nebudou?...
Problem so starsimi jablonami, 20.3.2018
Foto je z loňska? Nebyl to mrazu šleh? Jak pokračovala vegetace? Nejmladší výhony jsou tenší, zaschlé, bělavě šedé nebo hnědé-odlišné od zdravých? SPCH
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika