|
Fikus Benjamin - konce listu osychaji, 26.3.2018 Těsný květník s vyšeptanou zeminou, nárazové přelívání, chladný půvan... |
 |
Vyhlazení stromů hryzci, 26.3.2018 Já mám eko jménem čičí, přikrmím jen, když moc křičí. SPCH |
 |
|
 |
Nemocná meruňka, prosím pomozte radou, 26.3.2018 Bez velkého úsilí se to úplně vyloučit nedá-tasemnice...Jestli je majitel předmětné meruňky pěstitelsky zcela nepolíben nebo jen lehce na tvář, tak je nastíněný záchranářský postup tímto nerealizovatelný. Ani jeho naplnění nezaručuje zdárný výsledek.... celý příspěvek > |
 |
Řez této jabloně, 26.3.2018 Tak nejdřív bych shrabal loňské listí široko-daleko, potom dal do pryč ten blbě uvázaný hranol, pokusil se zachránit cedulku s údaji o stromku, dal nový kůl, přistřihl, zamáznul ranky a uvázal volnou osmičkou. SPCH |
 |
Plovoucí květináče, 25.3.2018 Určitě je to možné koupit nebo doma vyrobit-např. plato polystyrénu, několik spojených pet flaší... A jestli to na hladinu patří? Já třá nevím, zda je vhodné permanentní tetování-některé a na někom se mi líbí, jiné a na některých se mi hnusí. ... celý příspěvek > |
 |
Topaz, malé prirustky, 24.3.2018 100pr.!-mimo jiné působí jako lupa.SPCH |
 |
Zmlazení meruňky, 24.3.2018 Na dvojce je zjevně rozjetá monča, trojka končí kvůli klanolístce... SPCH |
 |
Topaz, malé prirustky, 24.3.2018 Pozor! Ten lep taky používám, ale až od třetího roku. Mladší ze začátku sezóny uhlídám dvěmi prsty, v lítě mi helfnou berunky. Chemko aplikuju na kmínek, leč každý rok na jinou část-výškově. SPCH |
 |
Topaz, malé prirustky, 24.3.2018 Mšice? Padlí? Sucho? Přismahnutí tím gr.hnojivem? I ta tráva konkuruje... SPCH |
 |
Mlaďounká broskev - řez, 24.3.2018 Z oprásků mi není jasné, v jakém stavu jsou jednotlivé části-omrzlé? Zaschlé? Nemocné? Výškově +-v rovině?Jsou korunka a kmínek ve chtěné výšce? Je zemina kyprá i mimo výsadbovou jamku? Jaká je případná květní násada-je žádoucí, aby se na tom už... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Přeroubovat po mrazech?, 24.3.2018 ...a na Pankráce do třetice. |
 |
Canna indica - černání špiček, 23.3.2018 Auto po startu taky neřadíme hned za 5...vylejte vodu a stáhněte topení! |
 |
Agresivní králík, 22.3.2018 A chovatel Vás na tuto, většinou nežádoucí vlastnost neupozornil? Nebo Vám to nevadilo, ale nyní ano? Zkusili jste od smlouvy odstoupit-vzteklé zvíře vrátit? Jakými postupy se ji pokoušíte převychovat? Jak je králice stará? Má odpovídající podmínky k... celý příspěvek > |
 |
Vysadba stromu pro budouci presazeni, 22.3.2018 Staví barák a chce mít do doby stěhování pěkné okolí současného bydliště? Chce využít dotace, které pak nebudou?... |
 |
Problem so starsimi jablonami, 20.3.2018 Foto je z loňska? Nebyl to mrazu šleh? Jak pokračovala vegetace? Nejmladší výhony jsou tenší, zaschlé, bělavě šedé nebo hnědé-odlišné od zdravých? SPCH |
 |