Příspěvky uživatele - 109.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Letni údržba sloupové jabloně, 4.7.2012
Dobrý den, taky mám ten problém-sloupovky mají dlouhé přírustky, ale i dost plodů.Jak se stříhají?Píšete, že to budete vy řešit na podzim.O kolik se zkracují nebo lépe jak dlouhá se nechá boční větev?Markéta.
Okurky nakladačky, 3.7.2012
Na některých spodnějších listech se objevují drobné žluté skvrnky.Není jich mnoho, ale stejně prosím o radu, co to je a čím případně ošetřit.Okurky pěstuji vertikálně na síti, ale zatím jsou nízké k druhému oku.Děkuji za radu.Markéta.
Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 17.6.2012 Obsahuje fotku
A taky na nich roste pivo.
Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Taj toto jsou moje stromky, kterým jsem dala zabrat.Připojuzji fotky a kdo chce ať hodnotí.Markéta.
Listy žloutnou a opadávají, 13.6.2012
Sice jsem se vyhnula kadeřavosti, ale zase žloutnou listy, hlavně v korunce a ty opadávají.Co je příčinou?Markéta.
Proděravělé listy paprik na záhonu, 13.6.2012
Dobrý den, sazenice paprik mám letos dost mizerné a ještě něco prožírá listy.Žádnou potvůrku jsem na listech ani okolo neviděla.Co to může být a jak zasáhnout?M.
Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 12.6.2012
To jste šikulka, já jsem myslela, že mi ty všechny názvy udrží hlava.Leč nestalo se, léta běží a vkrádá se "Němec".Tak hodně radosti z výpěstků a určitě mě zase něco napadne s čím si nebudu vědět rady.Markéta.
Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 12.6.2012
Paní Lído, opět děkuji! Problém je, že v počáteční euforii se zakládáním zahrady jsem koupila 2 jablůňky, ale odstranila jsem visačky a tak vlastně nevím, co mám za odrůdu.Ale vloni měla jedna 1! jablko a to vyrostlo na konci větve.Druhá jabloň měla... celý příspěvek >
Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 11.6.2012
Paní Lído, děkuji za vaši odpověď, snad jsem konečně pochopila "jak na to" a také vykonala.Stromek je na pohled vzdušný a tvarově hezký.Jěště, ten výhon, který prodlužuje větev se stříhá na jarě jak?Jen se zakracuje na pupen jdoucí ven z korunky?Snad... celý příspěvek >
Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 10.6.2012
Výhony na koncích postranních větví jsou třeba 3 a jsou 30 cm.Jak hodně se mohou zakrátit a kdy?Kdybych všechny nechala, bude stromek po obvodu zcela zahuštěný.Tak jak postupovat?Markéta.
Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 10.6.2012
Na doporučení znalců jsem pátrala po správném sestřihu jabloní -původně jsem to zazdila.Takže, postranní větve mají na koncích několik vlků.Mám odstranit vylámáním nyní všechny, kromě prodlužujícího výhonu a ten v srpnu zkrátit o 1/3?Prosím, sadaření... celý příspěvek >
Prosím o radu - ořezané jabloně, 8.6.2012
Kotlovitá koruna byl můj záměr, ale bála jsem se udělat ještě radikálnější zásah.Takže, mohu zakrátit terminál až k těm spodním větvím-kmínek je 60cm od země-nebo mám na druhém patře nechat výhon co nejblíže středu růst jako terminál?Takto to vypadá,... celý příspěvek >
Prosím o radu - ořezané jabloně, 7.6.2012
A zase já.Ty stromky nebyly velké trochu nad 2m.Jsou to zákrsky, nechtěla jsem ho hnát do velkých rozměrů.Jedná se mi o ty větve, co jdou do strany.Ty jsem zkracovala minimálně, v podstatě jsem uřízla terminál a horní patro větví.Zůstala 2 patra.Pod... celý příspěvek >
Hodně často vidím nízké jabloně jen se spodními větvemi a s jakoby otevřenou korunou, kterou dohánějí krátké větvičky a tento tvar se mi zamlouval.Nepotřebuji strom jak hrom.Ale když už jsem toto vyrobila-stromky jsou na pohled hezké, jak postupovat... celý příspěvek >
Prosím, poraďte,na podzim jsem zásadně ořezala 5ti leté jablůňky z kulaté koruny na kotlovitou.Nechala jsem spodní patro a ve druhém patře 3 vetve.Na jaře kvetly, sice ne moc, ale přece.V současné době jsou obrostlé ponechané větve přírustky asi 50cm... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika