Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vertiko - laicky dotaz ockovani, 1.7.2009
Zde je něco o podnožích. Réva plodí na výhonech které narostou v daném roce, žádné kolce, květní pupeny, nic takového. Chci ale upozornit že ne každá odrůda se hodí k řezu na dvě oka. Podle vzdálenosti očka k bázi výhonu raší nové výhony s různě... celý příspěvek >
Botanické tulipány ze semen?, 29.6.2009
Ptal jsem se jak to dělají odborníci šlechtitelé! Vysejou na podzim do beden, které umístí někam do pařeniště, kde zůstanou přes zimu a kde také dojde ke stratifikaci. Na jaře pak bedny stěhují do chladného skleníku, aby kulturu přirychlili, což je... celý příspěvek >
Dendrobium nobile, 29.6.2009
Dendrobium nobile a jeho hybridy – proč málo kvetou? Doporučuji přečíst! Karlos
Dendrobium nobile, 29.6.2009
K obecnému požadavku u D. nobile hybridů patří chladno a sucho v zimě. V bytě při pokojové teplotě poroste, ale nepokvete... Karlos.
Dendrobium nobile, 26.6.2009
To na fotce není Dendrobium nobile, ale nějaký hybrid z této skupiny. Ty nakvétají mnohem ochotněji než čisté nobile, a nepotřebují až takové chladno. K teplotám jsou celkem tolerantní... venku určitě vydrží, do října. Karlos.
Květy lilií, 18.6.2009
Ta plnokvětá je vážně hrozná Karlos
Co je to za cibulovinu?, 17.6.2009
Viz Google Karlos
Vinná réva, 17.6.2009
Jen takový zbrklý dotaz: Kde se dají sehnat co nejlevněji drátky oplastované do plocha, vhodné k uvazování réví? V bauhausu maj 100 ks za 55 kč, neuvěřitelné... Nechci to na kila,...
Kvetení révy, 12.6.2009
U mě nekvete nic, 550 m.n.m. ok. Vsetín. No prý by měla réva odkvést do půlky června, tak to asi u mě nestihne... no co, valašsko. Karlos.
Tilancie, 11.6.2009
Doporučuju od pana Ježka Karlos.
Réva ve vyšších polohách, 11.6.2009
Já mám pár rostlin v 550 m.n.m.  a roste to. Kristal uzraje dobře, Cvetočnyj taky, letos uvidím jak Prim.  Hibia zralá ale nezajímavá odrůda do vyšších poloh. Frankovku jsem vysadil spíš jen jako pokus a samo že nedozraje ani nezesládne...... celý příspěvek >
Šlahouny révy, 10.6.2009
No ta otázka je asi blbost uznávám, ale díky vyvazování z kopce budou asi více růst výhony blíže báze ponechaného tažně, naopak směrem do kopce, výhony na konci tažně... ale třeba je to fuk... zas takový sklon to není, jen jsem v tom chtěl mít jasno.... celý příspěvek >
Pěstování banánovníku ze semene, 10.6.2009
Ano, lze to, ale jen u botanických druhů, které mají v plodech spoustu semen... Banány určené ke konzumaci se množí výhradně vegetativně. Víděl jste někdy semena v banánu? Karlos.
Šlahouny révy, 9.6.2009
Měl bych trapnej dotaz. Pokud mám řádek révy na jižním svahu, a vede z kopce dolů, jak mám vyvazovat tažně? Směrem z kopce nebo do kopce? Asi tam nějaký rozdíl bude že... Karlos.
Nevíte co je to za rostlinu?, 2.6.2009
Loquat už tu byl vyloučen a vy zas píšete že to je loquat. Proč? Loquat to není ani náhodou, navíc majitel píše že to mělo semena jako paprika. Loquat má velká semena a jinej list. Semenáče loquatu znám, to na fotce bude nejspíš něco ze... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika