Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Totálne neškodný herbicíd, 28.8.2016
Práce šlechtí člověka, ale huntuje tělo. Pokud jde o sterilitu zahrádky pana P., mám dojem, že kdysi psal o chemickém úhoru pod stromy, ale možná se pletu. Pak těch osum gazánií lehce vypleje.
Tvarování Leskory na vřeteno - letní řez?, 28.8.2016
Zdravím vespolek. A prosím o radu. Situace: Loni na podzim sázená Leskora s úmyslem vřetena (vím, píšou, že to jde blbě). Má letos terminál metr dvacet a obrost kolem 80. cm. I na terminálu je předčasný obrost. Obrost jsem vyvázal vodorovně, ale... celý příspěvek >
Křen - nově zasazený... žloutne, 28.8.2016
Tak si přivezte nový, silný, když toho mají hodně. Křen roste všude a ve všem, ovšem když se mu někde nelíbí tak prostě ne. Obvykle s ním bývá zcela opačný problém.
Co Vaše réva 2016, 28.8.2016
Před pár dny jsem ochutnal Vostorg Muskatnyj, první hrozen na dvouletém keři. Od I. K., zasazeno v Pardubicích, zcela bez ch. ochrany. Hrozen je velký jak z hypermarketu. Je dobrý a opravdu chutná muškátově. Ještě by pár dnů, týden dva potřeboval ale... celý příspěvek >
Zníženie PH pomocou kyseliny, 26.8.2016
Dáváte další přípravky? Chlor, proti řasám, vločkovač?
Rajčata 2016, 25.8.2016
No tak to kvůli věhlasnému SfK možná přehodnotím. Ale ten důvod tam je. Nikoliv v chuti, já mám letos všechna rajčata kyselá, uniformně, řekl bych. Takže chuť ani nemůžu hodnotit, prostě všechno je stejně kyselé.
Bazalka - zkroucene a derave list, 25.8.2016
Já bych asi pokýval, pokroutil hlavou (svojí), prohlídl listy jestli tam nejsou nějaké husenice. Máte asi odrůdu Lettuce Leaf, listí tam je na bruschettu dost. Zalévat spíš méně. A zužitkovat lupení a dál to neřešit.
Bazalka - zkroucene a derave list, 24.8.2016
Já nevím, jak by působila nevyrovnaná výživa na bazalku. A prvky taky při výsadbě nezkoumám. V korytě na zemi je ožraná, (či fyziologicky ujetá),  v truhlíku na západním okně na úpalu čistá.
Kšvoři, housenice všeho možnýho, mravenci, slimáci, kosi, vrabci atakdále atakpodobně. Mně například právě okousal srnec /zajíc anglickou růži těsně před nasazením druhých poupat. Obral ji kolem dokola, nezůstal jediný výhon.
Běžná letní žravá žoužel. A nejspíš ještě slimejši. Bazalka jim šmakuje. Něčím to obsypte. Listů pro vás zůstává dost, nepodléhejte panice.
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 22.8.2016
Pokud jde o tu spotřebu, elektřinu potřebuje každá, tedy elektrická. Nedávno jsem poslouchal v rádiu jakýsi test sušiček, zkoušeli všechno možný, ale spotřebu neřekli. Kdoví proč. Možná by se hodil údaj za jak dlouho a s jakou spotřebou stroj usuší... celý příspěvek >
Halehaven a Fairhaven, 22.8.2016
Omámen létem a prázdninami, koupil jsem v hypermarketu tři broskve, údajně Italské. Byly jak beton. Dvě shnily druhý den. Třetí stále tvrdá, kam s ní - na misku nebo do lednice. V lednici se scvrkla a vyschla aniž dozrála, za tři dny, následně... celý příspěvek >
Zastavené kvašení u rybízového vína, 22.8.2016
Těžko soudit proč se kvašení zastavilo. Znovu si přepočtěte poměry, ideálně změřte cukernatost. Ke kvasinkám. Vloni jsem do rybízáku jen ze zvědavosti použil kvasinky Oenoferm Klosterneuburg (byly nejlevnější). Kvasilo to jak ďábel. Mají i... celý příspěvek >
Rajčata 2016, 20.8.2016
Ještě jeden letošní poznatek. Budu vyřazovat ze "sortimentu" cherry Strillo. Vytváří mimo několika použitelných plodů velký počet mrňavých kuliček, nevhodných na nic, protože vysychají. Možná je to rokem. Naproti tomu Cherola je ok.
Moravská jadernička, 19.8.2016
Nejsem z oblasti, ale mám známého ovocnáře ve Vsetíně. O Jaderničkách vždy hovořil jako o běžně pěstované odrůdě. Před dvěma roky mi kolega přivezl sazenici ze školky v Malenovicích.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika