|
Hnojivo s velkým podílem fosforu a draslíku, 2.4.2015 ..., který se dá pro zemědělské účely sehnat pod názvem KRISTA MKP (tj. 25 kg za cca 1800 až 2000,-Kč).
NPK poměr 0:52:35.
|
 |
Jaký malotraktor na zahradu, 1.4.2015 1/2 ha je málo na dvounápravové traktůrky. Buď máte výhled, že budete vypomáhat v sousedství, pak ti "Iseki a Kubota" budou dobá volba.
Ale pokud spíše co nezvládne Vari, tak si pozvete silnější stroj, je na Vás jestli novou sestavu, nebo... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 1.4.2015 Ale tam nejde o to, že by šlo o padělek... jen pokud je jiný karkurátor a regulátor, už zákonitě je cena jinde
Prostě se mi tady nechce přepisovat rozhovor s zástupcem oficiálního dovozce Motorů Honda, když mi vysvětloval, v čem je motor pro Vari... celý příspěvek > |
 |
"Montáž" kamenné kaskády, 1.4.2015 Většina přírodních pramenů vyvěrá přes štěrkové dno studánky. Prostě pokud budete mít v nejvyšší části tůňku (upper pool), tak proud ode dna by měl mírně vlnit hladinu. Hadice se schová pod kačírek. Druhým typem je puklinový vývěr, kdy hadici sevřete... celý příspěvek > |
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 1.4.2015 Pane xxx.xxx.68.161. Mně je upřímně jedno, co Vás nazvedává ze židle a jestli právem. Na stránkách jsou oficiální partnerské prodejny a pokud i v partnerské prodejně koupíte to co výrobce se stydí nazvat padělkem a radši to nazývá jinými... celý příspěvek > |
 |
Ekodotace na motor Vari XP-200, 1.4.2015 Mně nevadí, že mi prodal "kopii" kopinatých nožů. mně vadí, že mi to prodal za cenu vyšší kvality a když jsem se ve Vari ptal, proč úhlové nože nemusím brousit za 27 let ani jednou, zatímco kopinaté před každou sezónou...
Pro motorovou jednotku... celý příspěvek > |
 |
25 odrůd jabloní, 13.3.2013 Ochutnala jsem odrůdu Karneval a ta kyselost jak se píše není až tak doslovná mám ráda jablka sladší, ale tato odrůda je velmi dobrá doporučuji.Takto vybarvená je však jen uvnitř koruny na slunci toto zbarvení není zvláště výrazné a dokonce chuťově... celý příspěvek > |
 |
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 28.9.2010 Vážený pane Boštička nepodařilo se Vám náhodou sehnat nové informace o holandské odrůdě jabloně Re flesh appe a hrušni Sweet senzation já jsem zatím neměla žádný úspěch po roce hledání hlídají si je víc jak nové značky aut, ale myslím, že se musí dát... celý příspěvek > |
 |
Staré odrůdy, 27.9.2010 Vážený pane Vysloužile mám mnoho různých odrůr z těch posledních třeba Angold, Rubinolu, Topaz, Lipno, Gold Bohemii atd. Ráda bych znala Váš názor na samotnou Bohemii, přemýšlím zda si ji pořídit nebo Sirius - kříženec (Gold. Del a Topaz) ... celý příspěvek > |
 |
Co je za odrůdu?, 27.9.2010 Odpověd pro vás jsem špatně poslala je pod obrázky až dole ta jednička zcela určitě není Rubín, tan mám doma spíše to bude jak píši v příspěvku Matčino nebo Malináč |
 |
|
 |
Co je za odrůdu?, 27.9.2010 Nejsem si jistá, ale to první by mohl být Malináč nebo Matčino a to druhé Banánové to třetí nevím, ale sháním nově vyšlechtěnou holandskou odrůdu, která se ještě nedá sehnat a už jsem psala i na šlechtitelský ústav je to hloupost, ale vypadá přesně... celý příspěvek > |
 |
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 27.9.2010 Tak jedině moštárna vážení Hana |
 |
Poznávání jabloní 2, 27.9.2010 Já mám trochu obdobný problém i když se pěstováním jabloní zabývám spoustu let tak jsem též ořezala kůru do zdravého dřeva, ošetřila a naroubovala si jabloně více druhů dnes vzácnějších např. Čistecké lahůdkové atd. Ted jsem bezradná neustále mě na... celý příspěvek > |
 |
Bohemia Gold - jak ostříhat, 27.9.2010 Dobrý den dlouho jsem se pídila jak stříhat RUBÍN a BOHEMII mám oba i GOLD BOHIMII a rozhodně souhlasím s panem Vysloužilem nechat je být jen stříhám větve co rostou do středu stromu.Faltová H |
 |
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 26.1.2009 Pane Boštička nadchlo mě ve vašem příspěvku slovní výraz kde jste psal do mé sbírky jste můj člověk.Budu moc ráda když se se mnou podělíte o nějaký zajmavý exemplář já udělám to samé.Manžel mé dcery cestuje pracovně hodně po světě, ale spíš asie atd.... celý příspěvek > |
 |