Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Holiday, 25.9.2019 Obsahuje fotku
Holiday - 2019 - štíhlé vřeteno + Verierova palmeta Poslední snímek po setření ojínění. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Charneuská (Fondante de Charneu), 25.9.2019 Obsahuje fotku
Charneuská - 2019 - dvě větvičky v pronájmu Lucasky Letos velmi vydařené plody.Léta již poskytuji plody této odrůdy kamošovi jehož manželka má v oblibě hrušky.Povidal jak reagovala před lety na první várku Charneusky.Pronesla dvě slova.Mana... celý příspěvek >
Bohemia nepřekonaná, 23.9.2019 Obsahuje fotku
Bohemia - 2019 - volný zákrsek Provedeno 5 ošetření proti hořké pihovatosti.Při ošetření Admirálu střídavě prováděm postřik Bohemie a Rozely ze zbytků postřiku..Plody bez napadení. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m.
Delikates, 18.9.2019 Obsahuje fotku
Delikates - 2019 - štíhlé vřeteno - první úroda Jsem velmi zvědav na degustaci nové chutě Delikatesu.Letos mě ještě čeká prvotní ochutnávka Admirálu.Vzhledem k tomu, že jsem za posledních 6 let radikálně obměnil skladbu asi třetiny odrůd +... celý příspěvek >
Beforest, 17.9.2019
Pane Hasman, máte je krásně čisté.Jistě tuto odrůdu pěstujete déle.Nevíte příčinu toho vločkovitého praskání slupky.Začal jsem to sledovat asi od začátku srpna a příčinu jsem nezjistil a ani nevím zda je to přirozená vlastnost této odrůdy.Informace... celý příspěvek >
Beforest, 16.9.2019 Obsahuje fotku
Beforest - 2019 - štíhlé vřeteno - ošklivé káčátko mojí zahrádky.Silná rzivost plodů přecházející až k vločkovitým prasklinkám na mnoha plodech.Co nemá na kráse má v chuti - excelentní.
Odrůda Admiral, 16.9.2019 Obsahuje fotku
Admirál - 2019 - první úroda a dnešní stav. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Matčino, 16.9.2019 Obsahuje fotku
Matčino - 2019 - štíhlé vřeteno - konečné plody, bude nahrazeno jinou odrůdou.Svět uhání v rozmanitosti a kvalitě mílovými kroky.Je třeba držet krok  PS: Poslední dva snímky ukazují dnešní stav zahrádky a řádění alkoholika jak jsem zde byl... celý příspěvek >
Akane - perla podzimu, 8.9.2019
Zdravím pane Morvai a děkuji.O kvalitě Lobo jste se již přesvědčil.Vaše chuťové očekávání u Akane bude bezezbytku naplněno. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Akane - perla podzimu, 8.9.2019 Obsahuje fotku
AKANE - 2019 - štíhlé vřeteno týden před sklizní + duo Akane - Lobo Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Mollies Delicious, 1.9.2019 Obsahuje fotku
Mollies Delicious - 2019 - malé vřetýnko Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Skutočne rezistentné odrody, 30.8.2019
Definice a pravidla jak jste položil otázku neexistují.Jsou jen základní pravidla řezu obsažené v učebnicích ale jak dobře víme obrázky a realita jsou dvě odlišné věci.Pak musí nastoupit cit pro stromy a konkrétní situaci operativně řešit a to neumí... celý příspěvek >
Skutočne rezistentné odrody, 29.8.2019
Nechápu souvislost mezi jablky pana Hlavatého a trvalém poškození stromků důvěřivých tazatelů neodbornou radou.Koupili si zákrsek a najednou mají polokmen.V 80% případů tomu tak nemuselo být.Stromy nejsou šablona jednoho tvaru.Howg. Zahradě zdar... celý příspěvek >
Skutočne rezistentné odrody, 29.8.2019
Děláte preventivní opatření proti houbovým chorobám.Takže ta rezistence je pouhý trapný pšouk.Co si pořád dokazujete.Raději se omluvte tazatelů na výchovný řez po výsadbě v únoru a březnu.Takto prznit stromky, kdy ze zákrsků děláte rovnou polokmeny a... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 28.8.2019 Obsahuje fotku
Dnešní srovnání velikosti Admirálu.S jeho velikostí nemám problém.Každá odrůda má své max.min.Broblém je dnes tajením těchto údajů.Dříve měla každá sorta zařazení jako výběr a potom 1.jakost v příčném průřezu.To není dnes žádoucí toto... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika