Příspěvky uživatele - 165.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
zahradní traktor karsit, 18.7.2008
shrnutí najeto 52 motohodin: měněny 3krát kladky, v řízení vůle čtvrt otáčky, ložiska v předních kolech úplně rozpadlá, motor OK. Za mokra téměř nepoužitelná - stále se ucpává výhoz i bez koše.
Rider Karsit 18/102H, 7.4.2008
Dobrý den, tak s tímto traktorem mám jen velice špatné skušenosti!! Kvalita drobných dílů je opravdu žalostná, dobrej je pouze motor.
Zahradni Traktůrek, 1.4.2008
U KARSITU naj. 25mh a kladky měněny již třikrát, vůle řízení velká po cca 5mh prý sem málo mazal, udávané sedmipolohové sečení lze použít max4 jinak dochází k rychlému opotřebení kl.řemenu, mnoho dalších drobností které je potřeba stále řešit... celý příspěvek >
zahradní traktor karsit, 1.4.2008
Dobrý den, s KARSITEM mám velice špatné skušenosti, má najeto 25mh a již řikrát v servisu(naposledy na celej měsíc) dle mého názoru je dobrej pouze motor, vše ostatní je pouťovina a ne kvalitní výrobek.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika