Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňka odolná monilioze? Clarina, Harlayne, Lerosa, 19.12.2014
Také tady bylo zajímavé vlákno o Darině, ta láká mne... Měla by být odolnější moniliovému úžehu a mrazíkům.                        Lída
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 18.12.2014
Pletivo - je otázka váhy zeminy - prohýbání pletiva, reznutí pletiva - trvalá vlhkost. A protože 3/4 objemu kompostu většinou přehazuji vidlemi, asi bych se zapichovala do ok.           Lída
Alstemérie, 18.12.2014
Podívejte se nahoru na začátek vlákna...
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 18.12.2014
Pane doktore, zdravím, stěny jsou tlusté jen 15cm (šířka cihly), takže se na ně dá v případě potřeby klidně stoupnout. Měla jsem volbu - buď sklolaminátové vlnky a kovovou konstrukcí jako sousedé nebo dřevo nebo litý beton nebo toto. Sklolaminát jsem... celý příspěvek >
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 17.12.2014
Dala bych ji do chladnější místnosti a hlavně co nejvíc na světlo. Zalévat podle potřeby, aby nevadla, to se na dálku těžko stanovuje. Nepřesazovala bych, ony tyhle bylinky doma během zimy většinou nemají dlouhého trvání.  Lída
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 17.12.2014 Obsahuje fotku
Tak se hlásím. Každá z komor kompostéru má vnitřní rozměr 133 x 85 cm, výška od terénu se pohybuje mezi 90 a 100cm (uprostřed vyšší). Ještě jsem posledně zapomněla napsat, že v horním bet.věnci jsou zabetonovány úchyty ze starých pařníkových okem,... celý příspěvek >
Orchidej chřadne, 16.12.2014
Zasadila bych ji do nového substrátu těmi vzdušnými kořeny.         Lída
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 16.12.2014
Pro popis manipulace budu říkat levý a pravý box...Na podzim rozvozím po zahradě kompost z pravého boxu, na kterém byly v létě okurky (asi tak kolečko si nechám na kupičce, abych měla zjara do truhlíků). Do uvolněného pravého boxu přehážu materiál,... celý příspěvek >
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 16.12.2014
Fotku nemám, budu ji muset vyrobit.  Ono to E má na koncích příček vyzděné růžky, takže fošny drží za nimi a zevnitř je drží materiál. Prostřední příčka je asi o 5cm vyšší než boční a horní hrana kompostéru mezi nimi je do spádu, takže když... celý příspěvek >
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 15.12.2014
Stando, ale Beny nepsal o obrubnících (a osobně si kompostér z obrubníků, jak jste to spočítal, nedovedu představit), ten psal o plotových dílcích a ztraceném bednění, což by obojí stálo póódstatně víc...   Lída
Popínavá rostlina na slunce pro zakrytí drát. plotu, 15.12.2014 Obsahuje fotku
A co taková akébie?      Lída
Jak zabít rychle a účinně králíka, 15.12.2014
My ho vždycky pohladili, pak vzali za nohy a lup... Měli jsme na to asi 40cm kousek trámku 5x5 s mírně ohlazenými hranami - dostal tou hranou na spodinu lebeční a bylo to hned. ps - z těch králičích hlav se dělá polévka (přidat trochu tymiánu),... celý příspěvek >
Kde sehnat pěkný dřevěný kompostér?, 15.12.2014
Životnost je rozhodně delší. A vyjetý olej bych na nátěr kompostéru rozhodně nepoužívala, jen by zaneřádil zeminu. Já mám kompostér vyzděný do tvaru písmene E, z přední otevřené strany mám 4cm tl. fošny (ty vydrží tak 10let, než se rozpadnou), takže... celý příspěvek >
Prosím o určení sukulentu, 14.12.2014
Olinko, máte pravdu. Našla jsem předtím obrázek na netu s tím názvem a už jsem to zpětně neověřovala, tak se kaju...       Lída
Prosím o určení sukulentu, 14.12.2014
Pryšec - Euphorbia (ingens?)           Lída
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika