Příspěvky uživatele - 248.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lze ještě zachránit špatně ořezanou jabloň?, 15.4.2015
Zatím zatřete nějakým balzámem ty velké rány a nechte ji, je to statný strom, určitě obrazí a příští rok to proberte sama, ať to k něčemu vypadá, udělá asi hodně vlků. Škoda, že ořezal ten boční obrost. Příště ho k tomu nepouštějte samotného, lepší... celý příspěvek >
Zcernala hrusen, 15.4.2015
Mně před třemi roky s meruňkou Darinou. Sázená na podzim, zjara vyrašila a uschla. Po vytažení měla kořeny stejné jako při sázení, vůbec nic narostlého. Zřejmě byly při sázení již přeschlé (zastřižené a namočené před výsadbou... celý příspěvek >
Zimolez, Muchovnik, 15.4.2015
Mám oboje, jak zimolez, tak muchovník. Zimolez plodí hodně, ale chce to mít kvůli lepšímu opylení dvě odrůdy. Chuť lesních borůvek sice nemají, ale jsou dobré a hlavně jsou první... Muchovník - ten s většími a hustšími hrozny plodů - asi jako... celý příspěvek >
Jahody Karmen - jaký rozestup?, 15.4.2015
Pokud chcete mít záhon delší dobu, dejte řádky od sebe 40cm a v řádcích cca 30cm. Já dělám řádky od sebe 40cm a v řádcích od sebe 20cm, ale nechávám je plodit jen 2x, pak dělám nové sazenice. Zas takoví obři ty rostliny nejsou, ale jahody mají... celý příspěvek >
Jak ošetřit řez - vosk nebo balzám?, 15.4.2015
Na větší rány na starém dřevě je lepší balzám, pokud chcete ošetřit po řezu jednoleté výhony třeba u peckovin, je lepší štěpařský vosk (třeba balzám z Hlubny se na jednoleté výhony vůbec nesmí používat, spálí je). Balzám oproti Balakrylu obsahuje... celý příspěvek >
Jak připevnit síť na plot proti větru?, 14.4.2015
Ten vlasec by působením slunce a mrazu za čas zkřehnul, lepší by asi byl ten drát.    Lída
Cibule, 13.4.2015
Lepší je ji zasadit tak, aby vršek sazečky byl s úrovní země, protože jak rostou kořínky, vytlačují sazečku nahoru a v případě mělkého (nahoře uvedeného) sázení si pak ráda lehá.           Lída
Moc male kvety broskyne, 12.4.2015
To je typem květu, Redhaven má květy malé.           Lída
Kamčatska borůvka - opadávání květů, 12.4.2015
Opadávají celé včetně šťopiček, nebo jen okvětí? Pokud jen okvětí, tak je to OK a prostě dokvétají. Pokud celé, tak možná, že nejsou opylené - lepší je mít dvě odrůdy, pak plodí bohatě. Sama mám dvě, jedna je větší keř, vždy plody doslova obalený,... celý příspěvek >
Sazenicím paprik bělají listy, 12.4.2015
Mohlo by to být i příliš mnoho slunce.           Lída
Přesazení velmi staré růže, 12.4.2015
Stimulátor AS-1 je určený ke stimulaci tvorby kořenového systému u bylinných a dřevitých řízků...           Lída
Spalena trava pri obrubniku, 10.4.2015
Je fakt, že já tam betonový základ nemám...   Lída
Spalena trava pri obrubniku, 10.4.2015
A nestříkal jste po chodníku nějaký herbicid? Betonový obrubník trávu nepálí, spíš tam tráva roste víc, protože se tam drží větší vlhkost.  Lída
Jaká je to odrůda jabloně?, 10.4.2015
No tak Jonathan to určitě není - má jinou barvu i tvar. Z toho, co znám, mi to připomíná Topas, čemuž by odpovídala i odolnost - ale je to jen tip.   Lída
Ptačinec žabinec, 8.4.2015
Mrazík spálí jen nejmladší lístky čouhající nad úroveň porostu  ;-))  Nezapomeňte, že ptačinec je samá voda, lístky má křehké. Pokud by to byl nějaký deficit prvků, musel by se projevovat na úplně všech vrcholcích... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika